BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.396,36
HABER /  GÜNCEL

Nuri Şahin'den kötü haber

Real Madrid'in Türk futbolcularından Nuri Şahin takımının ABD kampında sakatlandı.

Abone ol

Real Madrid'in Türk futbolcularından Nuri Şahin, ABD kampındaki ikinci antremanda sakatlandı. Futbolcu 2 ila 3 haftalık bir sürede antremanlara çıkmayacak.

Real Madrid Kulübünün internet sitesinden verilen bilgide, Nuri'nin 12 Temmuz tarihinde yapılan antremanda sol dizinde bir sakatlık yaşadığı ve 13 Temmuz'da UCLA Health System Hastanesinde yapılan kontrolde diz yan bağlarında bir gevşeme olduğunun tespit edildiği kaydedildi. Real Madrid Kulübü, Nuri'nin sakatlığının, yeni ameliyat geçirdiği sağ dizinde olmadığının altını çizerken, en fazla 3 hafta da iyileşmesinin beklendiğini ifade etti.

Real Madrid'e bu sezon transfer olan milli futbolculardan, belinden ameliyat geçiren Hamit Altıntop ABD kampına götürülmezken, yeni saaktlanan Nuri'nin Los Angeles'da takım arkadaşlarıyla birlikte kalacağı kaydedildi. 4 ay kadar sahalardan uzak kalacak Hamit'in dışında Nuri'nin de 14-17 Ağutos tarihlerinde Barcelona'ya karşı yapılacak Süper Kupa maçında forma giyme olasılığının az olduğu belirtiliyor.

Geçtiğimiz 19 Nisan tarihinde sağ dizinden sakatlanan ve ameliyat geçiren Nuri, o tarihten bu yana antreman yapmıyordu.