BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.396,10
HABER /  GÜNCEL

Nurgül Yeşilçay lezbiyen olacak

Son olarak Eğreti Gelin filminde rol alan Nurgül Yeşilçay, Fatih Akın'ın yeni filminde oynayacağını açıkladı. Yeşilçay bu filmde lezbiyen rolünü canlandıracak.

Abone ol

Nurgül Yeşilçay, Fatih Akın'ın yeni filminde, lezbiyen bir kadını canlandıracağını açıkladı

Akın'la hazırlıkları süren film için anlaştıklarını belirten Yeşilçay, lezbiyen bir kadını canlandıracağını belirtti.

Film hakkında fazla bilgi vermeyen Yeşilçay, "Film ağır bir trajedi, ölümle ilgili. Lezbiyen bir kadını canlandıracağım. Marjinal bir rol ama tepki çekmekten korkmuyorum. Biz işimizi herkes için yapıyoruz. Bu nedenle insanlar bizi sonuna kadar eleştirebilirler. Bu eleştiriler bizi besliyor zaten. Ama bizim kişiliğimize saldırı yapıldığı zaman o kötü oluyor. Kişiliğime saldırı olmadığı sürece eleştirebilirler. Yoksa bu işi bırakırım zaten. Her rolü oynayacağım. Ben bunun için burdayım" dedi.

Aşkı arayan bankacı

Ayrıca 'Eğreti Gelin'de birlikte çalıştığı Atıf Yılmaz'dan da "Saadetbank" isimli bir sinema filmi için teklif aldığını belirten Yeşilçay, şöyle konuştu:
"İki sinema projemiz var. Diğeri de Atıf Yılmaz'la. Atıf Abi'nin sağlığı el verirse yaz başında çekimlere başlayacağız. Şimdilik adı Saadetbank olan filmde evde kalmış aradığı aşkı bulmaya çalışan bankacı bir kızı oynayacağım. Romantik komedi olacak."

Haber: İlknur Gülmez
Kaynak: