BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,53
ALTIN 2.382,35
HABER /  MAGAZİN

Nurgül Yeşilçay ile kavgalı Erkan Petekkaya'nın karısı...

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay kavgasında yeni açıklama var. Erkan Petekkaya karısının Nurgül Yeşilçay'ın sözlerinden çok üzgün olduğunu söyledi.

Abone ol

Nurgül Yeşilçay'ın Paramparça dizisinden ayrılmasıyla patlak veren Erkan Petekkaya ile kavgasında yeni gelişmeler var.

Bu kez Erkan Petekkaya konuştu ve eşinin üzerinden mesajı verdi. Nurgül Yeşilçay'ın imalarının karısı Didem Petekkaya'yı üzdüğünü söyledi.

Paramparça'daki eski partneri Nurgül Yeşilçay'ın açıklamalarına eşinin çok şaşırdığını söyleyen Erkan Petekkaya, 'Bu iftiralara çok üzüldü. Neticede aynı sofraya oturmuş insanlar.' dedi. 

Paramparça dizisinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, Milliyet Cadde'ye verdiği röportajda Nurgül Yeşilçay ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaşananlar karşısında eşinin de çok şaşırdığını belirten ünlü oyuncu şunları söyledi; ‘Eşim hem çok şaşırdı, hem de bir kadın olarak bu iftiralara çok üzüldü. Neticede Nurgül Yeşilçay’la aynı sofraya oturmuş insanlar.

Aslında söylenecek çok şey var ama ülke yangın yeri olmuşken benim şimdi bu konuda konuşmam yakışık almaz. Setteyiz, işimizin başında çalışıyoruz. Bunu söyleyeyim yeter.'