BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,90
ALTIN 2.438,48
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Nurettin Canikli'den 30 Ağustos mesajı Eren Bülbül'ü unutmadı!

Nurettin Canikli Milli Savunma Bakanı olarak ilk 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajını yayınladı. Canikli mesajında birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Abone ol

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkomutanlığındaki Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 95'inci yılını kutlayan Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, milletin en zor şartlarda dahi milli ruh ve şuurla kahramanca mücadeleden vazgeçmediğini bu zaferle bütün dünyaya gösterildiğini bildirdi.

Bakan Canikli, "Ülkemizi parçalamak isteyen şer odakları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kahraman ordumuzun ve milletimizin direnişi karşısında aciz kalmışlardır. Bu destansı mücadele genç-yaşlı, kadın-erkek demeden fedakar milletimizin dirayeti, kahraman Türk askerimizin cesareti sayesinde başarıyla sonuçlanmıştır" ifadelerini paylaştı.

EREN BÜLBÜL DETAYI

Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı bu tarihi zaferin 95'inci yılının büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlandığını belirten Bakan Canikli, şunları kaydetti:

"Aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emaneti olan bu topraklarda huzur, güven ve istikrarın devamı için bağımsızlığımıza ve bölünmez bütünlüğümüze kast eden odaklara karşı mücadelemiz aynı düstur ve kararlıkla devam etmektedir. Bu uğurda canlarını ortaya koyan silahlı kuvvetlerimizin, bütün güvenlik güçlerimizin, her biri birer 'Eren Bülbül' olan evlatlarımızın ve bizlerin; FETÖ/PDY, PKK, DHKPC, YPG, PYD, DAEŞ gibi birçok terör örgütüyle içeride ve dışarıda verdiğimiz mücadelemiz hız kesmeden, devam edecektir. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve bütün güvenlik güçlerimiz, büyük bir ferasetle terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürürken yine en büyük gücü ve desteği aziz milletimizden almaktadır. Ülkemizin her köşesinde refah ve huzur ikliminin hakim olması için mücadelemize devam ediyoruz."

MİLLETİMİZİN HUZUR VE GÜVENLİĞİ İÇİN

Çağın en gelişmiş milli ve yerli teknolojileriyle donatılan Türk Silahlı Kuvvetlerinin sadece yurt içinde değil, milletimizin huzur ve güvenliği için sınır ötesinde de mücadelede gereken her adımı attığını bildiren Bakan Canikli, şunları kaydetti:

"Ülkemizin birlik bütünlüğüne zarar vermeyi hedef alan bütün şer odaklarıyla mücadeleye, dün olduğu gibi bugün de aynı kararlılık ve azimle devam ediyoruz. FETÖ mensubu hainleri temizlemekteki kararlılığımız sürerken, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesine katılacak milletimizin kahraman evlatlarıyla, istiklal ve istikbalimiz için ordumuzun gücüne güç katacağız. Ülkemizi hain planlar ve kirli hesaplarla bölmeye çalışan güç odakları emellerine asla ulaşamayacak ve şanlı Türk ordusu karşısında hezimete uğrayacaktır. Bu inançla, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde bu zaferi bize armağan eden şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla yad ediyorum. "