BIST 10.557
DOLAR 32,18
EURO 35,13
ALTIN 2.425,49
HABER /  SPOR

Nondaya Kral jest

Nonda, penaltı atışını kaptan Hakan Şükür'ün kendisine bıraktığını açıkladı.

Abone ol

Galatasaray'ın, Roma'dan transfer ettiği Shabani Nonda, sarı - kırmızılı formayı dün akşam ilk kez 11'de giyerken attığı 2 golle geçer not aldı. Kongolu santrfor, maçtan sonra henüz 5. dakikada kazandıkları penaltı atışını kaptan Hakan Şükür'ün kendisine bıraktığını açıkladı.

Takıma henüz tam anlamıyla adapte olamadan maça çıktığını belirten Nonda, "Penaltı için kaptanımıza teşekkür ediyorum. Bana, 'Gel, penaltıyı sen atacaksın. Senin buna ihtiyacın var' dedi. Kaptanımız bu davranışıyla ne kadar beyefendi bir insan olduğunu gösterdi" ifadelerini kullandı.
Maçta elinden geleni yaptığını kaydeden yıldız futbolcu, "Gelecek maçlarda arkadaşlarımla anlaşmam daha üst seviyeye çıkacak ve takıma katkım daha büyük olacaktır" diye konuştu.

İlklerin gecesi

Cim-Bom'da dün birçok ilk yaşandı. Teknik Direktör Feldkamp, gönderilecek takım bulunamadığı için zorunlu olarak kulüpte kalan Carrusca'ya bu sezon ilk kez 11'de forma verdi. Arjantinli futbolcu ilk yarıda kafa vuruşuyla ağları sallayarak sarı - kırmızılı forma altında ilk kez gol sevinci yaşadı. En son 184 gün önce yine Konyaspor maçında forma şansı bulan Carrusca, geçen sezon 15 maçta toplam 544 dakikada oynarken, gol atamamıştı.

Aslan'da sezonun en istikrarlı oyunculardan olan Ayhan, yedek soyunarak bu sezon ilk kez 11'in dışında kaldı. Feldkamp, geride kalan 4 maçta da 90 dakika forma verdiği Ayhan'ın yanı sıra Ümit Karan, Hasan Şaş ve yeni transfer Hakan Balta'yı yedek soyundurdu. Maçın son dakikalarında şans bulan Hakan Balta da ilk kez Galatasaray forması giydi.