BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.400,38
HABER /  SPOR

Nonda sezon sonunda yolcu mu?

Galayasaray golcüsü Nonda, sezon sonunda ayrılcağının sinyallerini verdi. Yıl sonunda bitecek olan kontrat sonrası kararını verecek.

Abone ol

Galayasaray golcüsü Nonda, sezon sonunda ayrılcağının sinyallerini verdi. Yıl sonuna kadar tamamlaması gereken kontratı bulunduğunu belirten Fransız yıldız şunları söyledi:

“Baros’un sakatlığı takım için büyük bir şansızlık. Çok fazla maç oynuyoruz ve farklı alanlardaki turnuvaların içindeyiz. Takımın tüm oyunculara sağlıklı olarak ihtiyacı var. Özellikle ikinci yarı daha yoğun çalışmamız gerekiyor. Bu dönemde gerek Baros’a, gerekse tüm oyunculara ihtiyaç var.

BEN işimi yapıyorum ancak ayrılacağıma yönelik söylentiler çıkıyor. Bu yıl sonuna kadar tamamlamam gereken bir kontratım var. Kontratım bittikten sonra Fransa’ya da gidebilirim, ancak her şeyden önce kontratımın sonuna kadar bu kulübün oyuncusuyum.

FRANSA’DAKİ bazı menajerlerle görüşmelerim oldu. Fakat ben tek başıma hareket edemem. Çünkü aile babasıyım. Çocuklarım var ve onlar burada eğitim görüyorlar. Eşimin de burada bir hayatı var ve ben onların hayatını sekteye uğratmak istemiyorum.”