BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,81
HABER /  MEDYA

No 309 yeni bölüm fragmanı yeni sezona bomba isim transfer oldu

No 309 60.bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Fox Tv'nin yaz dizisi olarak başlattığı fakat 2 sezondur devam eden dizisi No:309 bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölüme ise bomba bir isim daha dahil oldu. No 309 yeni bölümüyle ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

FOX Tv'nin popüler dizisi olan No:309 yeni sezona bugün start verecek. Başrollerini Demet Özdemir ile Furkan Palalı'nın paylaştığı No:309 60.bölüm fragmanında yeni bir ismin geldiğini görüyoruz. O isim usta sanatçı Erdal Özyağcılar'dan başkası değil. Peki yeni bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde.

FOX'un popüler dizisi No: 309 yeni sezona bomba gibi geri dönüyor. Geçtiğimiz sezona sürpriz bir bölümle veda eden No: 309 yeni sezon yeni bölümde yıllar sonra babalarını karşılarında gören Lale, Nilüfer ve Nergis nasıl tepki vereceklerini dahi bilemezler. Songül ise Yıldırım’a öfke doludur. Yıldırım'ın ise onlardan vazgeçmeye niyeti yoktur.

ONUR HAYATININ ŞOKUNU YAŞACAK

Yıldırım’ın gelişi herkes için büyük bir sürpriz olur. Yıllar sonra babalarını karşılarında gören Lale, Nilüfer ve Nergis nasıl tepki vereceklerini dahi bilemezler. Songül ise Yıldırım’a öfke doludur. Songül’ün hışmına uğrayan Yıldırım için geçen yılları telafi etmek çok zor olacaktır.  Onur ise hayatının şokuyla sarsılır. Özge kızıyla geri dönmüş ve Onur’a her şeyi anlatmıştır. Onur, bir kızı olduğunu Lale’ye anlatmanın yolunu bulmaya çalışır. Duru’nun ortaya çıkışı Onur ve Lale’nin ilişkilerine nasıl etki edecektir?

ERDAL ÖZYAĞCILAR DİZİYE GELDİ

Dizinin 60.bölüm fragmanın yayınlanmasıyla birlikte usta oyuncu Erdal Özyağcılar yeni sezona dahil oldu.