BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33
HABER /  MEDYA

Ateşböceği final mi yapıyor bomba iddia 13.bölüme dikkat

Yayınlandığı günden itibaren reytinglerde zirveden inmeyen Ateşböceği final mi yapıyor? Başrollerini Seçkin Özdemir ile Nilay Deniz'in paylaştığı dizide 13.bölüm final mi olacak? Ateşböceği son bölüm final hakkında tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Ateşböceği son bölüm 13.bölümüyle birlikte final mi yapıyor? Star Tv'nin sevilen dizisiyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Ateşböceği'nin 2 hafta sonra final yapacağı söylentiler arasında, peki final iddiaları gerçek mi? Detaylar haberimizde.

Başrollerinde Nilay Deniz ile Seçkin Özdemir'in yer aldığı bir yaz dizisi olan fakat çok izlenen Ateşböceği ile ilgili olay bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre yapımcı ve kanal dizi için sadece 13 bölüm anlaştı. Fakat dizinin reytingleri iyi giderse devam edecekti. Dizinin reytingleri iyi gidiyor ama Star, perşembe gününe bomba biz dizi hazırlıyor.

SİYAH İNCİ PERŞEMBE GÜNÜ YAYINLANACAK

Star Tv'nin yeni dizisi olan Siyah İnci artık perşembe günü ekranlara gelecek. 28 Eylül tarihinde başlayacak olan Siyah İnci, Ateşböceği ile aynı saatte yayınlanamayacağı için ya dizinin tarihi değişecek ya da final yapacak. İddialara göre ise dizinin final yapması bekleniyor.

YAPIMCI AÇIKLAMA YAPMADI

Kanal ve yapımcı arasında sadece 13 bölümlük anlaşma imzalanmasına rağmen konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Fakat dizi bu hafta 12.bölümüyle ekrana gelecek. 28 Eylül'de 13.bölümü yayınlanacak olan dizinin final yapması bekleniyor. İşte dizinin 12.bölüm fragmanı