BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.394,92
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Nişantaşı'na küçük İzmir kuruluyor

Ev sahipliğini Şişli Belediyesi yapıyor. Çıtır gevrekleri ile birlikte İzmir, Nişantaşı'na geliyor.

Abone ol

İNTERNET/ŞİŞLİ - Çıtır gevreklerini mi özlediniz... İnsanlarını mı? 15 Eylül'de İzmir, Nişantaşı'na taşınıyor.  

İstanbul Şişli Belediyesi’nin ev sahipliği ve İzmir Konak Belediyesi’nin işbirliği ve desteği ile gerçekleşecek Şişli-İzmir Günleri’nde, İzmir İstanbul’a taşınacak.   Bu sene konsepti “EXPO 2020 Adaylığı” olarak belirlenen Şişli-İzmir Günleri’nde, EXPO anlatılırken, Abdi İpekçi Caddesi’nde, Eski İzmir Resimleri sergisi yer alacak, gevrek, boyoz, kumru, lokma ikramları yapılacak ve Zeybekler gösterilerini sergileyecek. Maçka Sanat Parkı’nda kurulacak stand alanında, İzmir kurum ve kuruluşları yer alacak.

SÖYLEŞİLER OLACAK 

Sanat danışmanlığını Ali Kocatepe’nin yaptığı Şişli-İzmir Günleri’nde, İzmirli sanatçılar, sporcular, işadamları söyleşilerle renk katacak. Ayrıca 15 Eylül, Cumartesi akşamı, Abdi İpekçi Heykeli önünde ünlü İzmir’li şarkıcıların yer aldığı bir konser düzenlenecek.

TÜRKİYE'NİN AYDINLIK YÜZÜ

Organizasyonun ev sahibi Şişli Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül “ Türkiye’nin aydınlık yüzü İzmir’e ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını, Şişli-İzmir Günleri’nin geleneksel hale gelerek her sene yapılmasını hedeflediklerini” belirtti. 

Konak Belediye Başkanı Sayın Hakan Tartan ise “Şişli-İzmir Günleri’nde, İzmir’in sevgi, barış ve hoşgörüden oluşan değerlerini, kadınının üretimini ve binbir çeşit otuyla İzmir mutfağının sağlığını Nişantaşı’na getireceklerini ve İzmir rüzgârı estireceklerini” söyledi.