BIST 9.093
DOLAR 32,37
EURO 34,94
ALTIN 2.325,47
HABER /  MAGAZİN

Niran Ünsal türbanı çıkarıyor mu limitsiz içkili...

Türbana girdiği için iş bulamadığı eleştirisinde bulunan Niran Ünsal yılbaşında sahneye çıkıyor. Limitsiz içki ve oryantal şovların da yer aldığı yılbaşı programında Niran Ünsal'ın türbanlı mı türbansız mı sahne alacağı merak konusu.

Abone ol

Türbanlı olduğu için iş bulamamaktan şikayet eden şarkıcı Niran Ünsal, yılbaşı için bu kararını 'rafa kaldırdı.'

Haziran ayında katıldığı bir canlı yayında tesettüre girdiğini duyuran şarkıcı Niran Ünsal geçtiğimiz hafta katıldığı bir başka televizyon programında “Kapandığı için iş bulamadığını” söylemişti. Ünsal “İnancına göre yaşıyor olmasının” işine çok ciddi zararlar verdiğini savunmuş maddi kayba uğradığını açıklamıştı. Ekim ayında meyhane programına “perukla çıkma” girişimi suya düşen Ünsal yılbaşında yeniden sahne almaya hazırlanıyor.

Şarkıcı Niran Ünsal geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda tesettüre girdiği için ‘iş bulamamaktan’ yakınmıştı. Ünsal “Yani ben Allah’ın emrini yerine getirdiğim için, Türkiye’de şöyle bir algı var; ‘sen örtündün bir kenara çekil artık, bu işi yapma.’ Bu işi yapma diyorsunuz ya da benim etrafımdaki herkes bu konu ile ilgili bana köstek oluyor. Yani affedersiniz biz yıllarca bu ülkede bir sürü iç çamaşırlı kadın izledik, adam izledik yarı çıplak. Ben inancımı yaşayarak ve kendi dinimin emrettiği şeyi yerine getirerek, Allah’ın emrini yerine getirerek işimi yapmaya çalışıyorum ve kendi çevremden, uzak, yakın, bildik bilmedik bir sürü çevrelerden veto yiyorum. Böyle saçma şey olur mu, nasıl bir adalet?” diye konuşmuştu.

YILBAŞINDA SAHNE ALIYOR

Sahneye dönüşü yılan hikayesine dönen şarkıcı Niran ünsal’ın ismi son olarak yılbaşındaki bir organizasyonla gündeme geldi. Niran Ünsal’ın Bodrum’daki bir mekanda yılbaşı gecesi sahne alacağı öğrenildi. Ünsal’ın sahne alacağı otelin yılbaşı rezervasyonu ise şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı.

Niran Ünsal türbanı çıkarıyor mu limitsiz içkili

LİMİTSİZ İÇKİ VE NİRAN ÜNSAL

Niran Ünsal’ın sahneye perukla mı yoksa peruksuz mu çıkacağı henüz bilinmese de organizatörlerin çalışması tamamlanmış durumda. Otelin internet sitesinden yapılan duyuruda; Niran Ünsal’ın yanı sıra oryantal showların da programda yer alacağı duyuruldu. Limitsiz içki servisinin de olduğu programın ücreti ise açıklanmadı.