BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,77
ALTIN 2.434,76
HABER /  MAGAZİN

Nikahtan sonra balayında görüntülendiler

Kuşadası’nda gizlice evlenen ünlü oyuncu Meltem Cumbul, eşi Ali Can Özbaş ile gizli nikahtan bir gün sonra ortaya çıktı

Abone ol

Kuşadası’nda gizlice Özbaş ailesinin varisi ile evlenen ünlü oyuncu Meltem Cumbul , kendisinden 14 yaş küçük eşi Ali Can Özbaş ile gizli nikahtan bir gün sonra ortaya çıktı. Nikahın duyulmasının ardından Kuşadası gecelerinde boy gösteren çiçeği burnunda evliler, yüzlerce kişinin önünde defalarca öpüştü.

Uzun süredir aşk yaşayan Meltem Cumbul ile Ali Can Özbaş, önceki gece Kuşadası’nda gizlice evlenmişti. Ailelerine haber vermeyen Meltem Cumbul ile Ali Can Özbaş’ın nikah işlemlerini ünlü oyuncunun avukatı büyük bir gizlilik içerisinde yürütürken, işlemlerin ardından Özbaş ailesinin Kuşadası’nın Kadınlar Denizi’ndeki 5 yıldızlı İmbat Otel’inde bir araya gelen çiftin nikahını Kuşadası Belediyesi Evlendirme Memuru Şükran Gedik kıydı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

DAMADIN BABASI ŞOK GEÇİRDİ

Nikah şahitliklerini ise Fırat Tolgalı ile Halil Olcan Akdeniz yaptı. Meltem Cumbul’un gelinlik giymediği, Ali Can Özbaş’ın da spor kıyafetle yer aldığı nikahı Bodrum’da duyan Ali Can Özbaş’ın turizmci babası Erol Özbaş ise büyük şok yaşadı. Ajda Pekkkan’ın eski sevgilisi olan İmbat ve Grand Blue Sky Otelleri’nin sahibi Erol Özbaş, Meltem Cumbul ile ilişkisine onay vermediği oğlunun kendi otellerinde nikah kıydırmasına büyük tepki gösterirken, çiftin Bodrum’da bulunan Özbaş’ın tatilden dönmesini beklediği ve dönünce de elini öpeceği ileri sürüldü.

NİKAHTAN 1 GÜN SONRA KUŞADASI GECELERİNDE

1969 doğumlu Meltem Cumbul, 1983 doğumlu Ali Can Özbaş ile nikahtan bir gün sonra Kuşadası gecelerinde boy göstermeye başladı. Gece yarısı Jade Cabaret’teki Murat Dalkılıç konserini de izlemeye giden Meltem Cumbul-Ali Can Özbaş çiftinin liseli aşıklar gibi görüntüler sergiledikten sonra defalarca ateşli şekilde öpüşmesi dikkat çekti. Çiçeği burnunda çift konser sonuna kadar Jade Cabaret’ten ayrılmadı. Gizli olarak kıydıkları nikah ve ailelerinin tutumuyla ilgili soruları cevaplandırmayan Meltem Cumbul ve Ali Can Özbaş, sadece şu anda balayına gitmeyeceklerini ve tatillerine Ali Can’ın ailesine ait Kuşadası’ndaki otellerde devam edeceklerini söyledi.