BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.402,99
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Nikah şahitliğini Arınç ve Çiçek yaptı

Final ve İstanbul Dershaneleri'nin kurucularından işadamı Eyüp Bilbay'ın kızı, dünya evine girdi.

Abone ol

Genç çiftin nikah şahitliğini TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yaptı.

Final ve İstanbul Dershaneleri'nin kurucularından işadamı Eyüp Bilbay, Şahhane'de yaptığı görkemli düğünle kızını evlendirdi. Dünya evine giren Kübra Nur Bilbay ve Gökhan Mert Yaman çiftinin nikahını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı.

Düğüne, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Eski Milletvekili Necati Çetinkaya ve çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikah şahitliğini de yapan Arınç, genç çifte sağlık ve mutluluk dileyerek, "Allah iki cihanda da mesut bahtiyar etsin. Her günleri bugünkü kadar sevinçli olsun. Hayatın zorlukları olacaktır onları da sevgiyle atlatacaklarına inanıyorum. İnşallah bizlerin de gıptayla izlediği örnek bir aile kurarlar. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin" dedi.

Nikahın ardından davetlilerin tebriklerini kabul eden çift, düğün pastasını kestikten sonra yakınlarıyla müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Dostlarıyla bugünü paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten çift, Başbakan Erdoğan'ın 3 çocuk tavsiyesine de uymaya çalışacaklarını söylediler.