BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.469,37
HABER /  GÜNCEL

Nikah günü damat adayı yıkıldı

3 yıldır birbirlerini seviyorlardı. Nikahlandığı gün eşini kaçırdılar. Yıkılan koca kaçıranları tanıyor çünkü..

Abone ol

Hatay'da nikahlandığı gün eşinin kaçırıldığını iddia eden genç, eşinden 7 gündür haber alamadığını, dün yapılacak düğün törenini iptal etmek zorunda kaldıklarını belirtti.

Merkeze bağlı Akçaova köyünde yaşayan Mustafa Yıldırım (26), AA muhabirine yaptığı açıklamada, 13 Temmuzda nikah yaptığı Hatice Yayğan (19) ile 19 Temmuzda yapılacak düğün töreninin hazırlıklarını sürdürürken olayın meydana geldiğini söyledi.

Eşi Hatice'nin 13 Temmuzda kaçırıldığını ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:

''Hatice ile aynı köyde oturuyoruz. 3 yıldır nişanlıydık. Birbirimizi çok seviyorduk. Evlenip bir yuva hayali kuruyorduk. Ancak eşim nikahımızın kıyıldığı gün, teyze çocuklarım olan 3 kişi tarafından kaçırıldı. Daha önce Hatice'yi istetmişlerdi ama eşim beni tercih etmişti.''

Savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirten, elinde düğün davetiyesi, nikah cüzdanı ve Hatice ile çekilmiş fotoğraflarıyla çaresizce bekleyen Yıldırım, ''19 Temmuzda düğünümüz olacaktı ama eşimi kaçırdılar. Hayatından endişe ediyorum'' diye konuştu.

Kızı Hatice'nin büyük bir heyecanla düğün hazırlıkları yaptığını ancak mutluluğunun yarım kaldığını belirten anne Sezman Yayğan da ''Kızımı istemişlerdi ama Hatice başkasında gönlünün olmadığını, Mustafa'yı istediğini söylemişti. Birbirlerini çok seviyorlardı. Evleneceği günün hayalini kuran kızımın çeyizleri ortada kaldı. Ne yapacağımı bilmiyorum'' dedi.

Kayınvalide Halime Yıldırım da gelininin bir an önce bulunarak evine getirilmesini beklediklerini söyledi.