BIST 9.684
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.428,32
HABER /  DÜNYA

Nihat Özedemir iddialı konuştu

12. Spor Adamları Ödülleri sonrasında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe’nin eski 2. Başkanı Nihat Özdemir, ligin uzun bir maraton olduğunu an...

Abone ol

12. Spor Adamları Ödülleri sonrasında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe’nin eski 2. Başkanı Nihat Özdemir, ligin uzun bir maraton olduğunu ancak sezon sonunda şampiyonluk ipini sarı lacivertli takımın göğüsleyeceğini söyledi.
Gerçekleştirilen ödül töreni sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe eski 2. Başkanı Nihat Özdemir, futbolda sürdürülebilen performansın önemli olduğunu ve Fenerbahçe’nin bugüne kadar bunu başardığını vurgulayarak, “Sezonun başından beri tek mağlubiyetimiz Konya maçı. O maçta da 2-0 öndeydik ama mağlup olduk. Futbolda performans çok önemli. Bir de performansın devam etmesi çok önemli. Şu anda Fenerbahçe futbol takımı çok iyi bir performans gösteriyor ve bunun devam etmesini diliyorum. Lig çok uzun bir dönem ve daha oynayacağımız 19 maçımız var. Her maçta da 3 puan önemli. Galatasaray, Beşiktaş ve Kasımpaşa’dan öndeyiz ama şu anda ki puan farkı 3 puanlık sistemde çok önemli farklar değil. Bu başarının devam etmesini diliyorum. Sezon sonunda da şampiyonluk ipini bizim göğüsleyeceğimize de bütün kalbimle inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“FENERBAHÇE’NİN KADIN VE ÇOCUKLARI ÜZERLERİNE DÜŞEN GÖREVLERİ OLDUKÇA BAŞARILI BİR ŞEKİLDE YAPMAKTALAR”
Akhisar Belediyespor maçında seyircisiz oynama cezası nedeniyle, Fenerbahçe tribünlerini dolduran kadın ve çocuklara teşekkür ettiğini söylen Özdemir, “Fenerbahçe’nin kadın ve çocukları üzerlerine düşen görevleri oldukça başarılı bir şekilde yapmaktalar. Geldiler tribünlerimizi doldurdular. Takımımızı çok güzel desteklediler. Futbolcularımızda bu güzel desteğe karşılık vererek maçı 4-0 galip bitirdiler. Oyuncularımıza da maça gelen taraftarlarımızı da canı gönülden tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

“ZOR BİR ZAMANDA ZOR BİR GÖREVİ ÜSTLENDİ”
Yönetici olduğu dönemler Ersun Yanal isminin zaman zaman gündeme geldiğine değinen Özdemir, “Fenerbahçe’ye teknik direktör tayin ederken Ersun Yanal’ın ismi gündeme gelmişti. Fakat o zaman tercihimizi başka hocalarımızla kullandık. Onlarla da başarıya ulaştık diyebilirim her zaman. Ersun hoca çok zor bir görevi üstlendi. Zor bir zamanda zor bir görevi üstlendi. Şu ana kadar getirdiği performans da gayet iyi. Takımımız iyi gidiyor. Ama daha işin başındayız. Ortasına bile gelmedik. Onun için bu ciddiyeti bu performansı devam ettirerek sezon sonunda şampiyon olmayı özledik. İki senedir şampiyonluktan uzağız. En kısa zamanda tekrar şampiyonluğumuza kavuşmak istiyorum” dedi.
(İHA)