BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Hürriyet Ankara'da Metehan Demir depremi

Metehan Demir sürpriz bir kararla görevinden alındı. Hürriyet Gazetesi'ni sallayan operasyon emri Aydın Doğan'dan geldi.

Abone ol

ANKARA Hürriyet Gazetesi'ndeki şok operasyonla dalgalandı. Hürriyet Gazetesi'nin Ankara temsilciliği yapan Metehan Demir'in görevinden alındı. Metehan Demir'in yerine Radikal gazetesi Ankara temsilcisi Deniz Zeyrek getirildi.

Hürriyet gazetesinin Ankara Temsilciliği görevini başarıyla yöneten Metehan Demir bugün ani bir kararla görevinden alındı.

TALİMAT AYDIN DOĞAN'DAN

Aydın Doğan'ın bizzat talimatıyla görevinden alınan Metehan Demir'in bu ani karar karşısında büyük bir şok yaşadığı gelen bilgiler arasında.

Aydın Doğan'ın, Demirden boşalan Ankara Temsilciliği koltuğunaysa, hükümete muhalif tavrıyla dikkatleri çeken Deniz Zeyrek'in getirilmesi talimatını verdiği belirtildi.

EYÜP CAN OPERASYONU MU?

Doğan Yayın Holding gazetelerinden biri olan Radikal gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliğini yürüten Eyüp Can isminin, kapatılması düşünülen Radikal gazetesinden sonra Hürriyet gazetesi için düşünüldüğü medya kulislerinde konuşuluyor.

Hatırlanacağı üzere Eyüp Can Zaman gazetesinin eski yazarlarından.