BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Nihat Doğan Bu Tarz Benim'de

"Bu Tarz Benim"'de 15 Kasım Cuma yani bugün eleme gecesi, herkes ekrana kilitlenecek. Eleme gecesinde Nihat Doğan konuk olacak ve sürpriz bir konsept yer alacak.

Abone ol

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren "Bu Tarz Benim"'de 15 Kasım cuma yani bugün eleme gecesi.

NİHAT DOĞAN DA KONUK OLACAK!

Sunuculuğunu Öykü Serter’in, jüri kadrosunu Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu'nun üstlendiği programda bugün; Cumartesi gecesi yayınlanacak olan eleme gecesinde Nihat Doğan konuk jüri olarak izleyicilerin karşısına geçecek.

SERDAR ORTAÇ ŞARKISI SESLENDİRECEK!

"Bu Tarz Benim Eleme Gecesi"nde bu hafta, efsane sözleriyle Türkiye’nin sevdiği Nihat Doğan yeni albümünün çıkış şarkısı, Serdar Ortaç imzalı "O Da Can" şarkısını söyleyecek ve yeni şarkılarıyla programa renk katacak.

BU TARZ BENİM'DE YİNE NUR BOZAR TARTIŞMASI 

80'LER KONSEPTİ

Yarışmacılar bu hafta, 80’ler konseptiyle izleyicilerin karşısına çıkacaklar ve jürisinden sunucusuna kadar herkes 80'lerin esintilerini yansıtacak. Konsept 80’ler olunca, açılış şovuna İvana Sert’in breakdance gösterisi damga vuracak. Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kalacak. Birbirinden ilginç gösteriler, özel defileler ve en güzel şarkıların yer alacağı bu renkli gecenin sonunda, Bu Tarz Benim’e kim veda edecek?

Büyük sürprizlerin yaşanacağı “Bu Tarz Benim Eleme Gecesi”, 15 Kasım Cumartesi gecesi saat 20.00 Show TV’de...