BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.443,28
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim 14 Kasım Cuma Nur Bozar tartışması

Reyting rekorları kıran Bu Tarz Benim moda yarışmasının 14 Kasım Cuma günü yayınlanan bölümünde Nur Bozar ve Özlem Özden, Gizem Güler ve Ayşegül Melisa Doğan arasında tartışma çıktı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM

Tüm Türkiye'yi ekran başına kilitleyen Bu Tarz Benim yarışmasının 14 Kasım Cuma günü yayınlanan bölümü yine olaylı geçti.

Yarışmanın en popüler isimlerinden, güzelliğiyle ön plana çıkan Nur Bozar, konuşmalarıyla ve tavırlarıyla sosyal medyada adeta fenomen haline gelen Özlem Özden, Gizem Güler ve Ayşegül Melisa Doğan arasında tartışma çıktı.

gizem-guler-nur-bozar.20141115120623.jpg
"YİNE NUR BOZAR KAVGASI"

Jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu'un yer aldığı, Öykü Serter'in sunuşuyla beğeni topladığı bu Tarz Benim de her hafta olduğu gibi bu hafta da Nur bozar'ın 'kendisini diğer yarışmacılardan soyutladığı, prensesmişçesine davrandığı ve kendini ötekileştiriği'ne ilişkin tartışma çıktı.


BUGÜN BU TARZ BENİM'DE BÜYÜK GÜN!

Yarışmacılar, 15 Kasım cumartesi yani bugün Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışacaklar. “Bu Tarz Benim” ekibinin titizlikle seçtiği 13 kadın, 13 hafta sürecek büyük yarış sonunda, Türkiye’nin en tarz kadını seçilecek ve 100.000 liralık büyük ödülün sahibi olacak.

bu-tar-benim.jpg

YILDIZLARI KİM TOPLAYACAK?

Jüriden geçer puan alanlar, her gün bir yıldız toplayacak ve cuma gününe dek en çok yıldızı toplayan 3 yarışmacı, hafta sonuna koruma altında girerek elenmekten kurtulacak.