BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Niğde Belediyesi'nde ikramiye müjdesi

Niğde Belediyesi, belediye işçilerinin maaşlarına yaptığı yüzde 20'lik zammın ardından 2010 yılı ikramiyelerinin de tamamını ödeme kararı aldı.

Abone ol

Niğde Belediyesi meclis salonunda belediye personeli ile bir araya gelen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, büyük bir aile olduklarını belirterek, aile üyelerinin birbirini koruması ve kollaması gerektiğini söyledi.

Bu doğrultuda çalışanların performansından memnun olduğunu dile getiren Akdoğan, bütün belediye çalışanlara teşekkür ederek, “Özellikle yaz sezonunda yoğun sıcağa rağmen gösterdiğiniz üstün performans beni ve arkadaşlarımı çok mutlu etti.

Göreve geldiğimizde karşılaştığımız tablo çok üzücüydü. Çalışanlar bırakın ikramiyelerini maaşlarını bile zamanında alamıyordu“ dedi.

Maaşların her zaman vaktinde ödendiğine ve göreve başladıkları 2009 yılı itibariyle geçmişe dönük ikramiyelerinde ödenmeye başladığına ifade eden Başkan Akdoğan, “Bunun yanında 2009 yılına ait sendika alacakları da ödendi.

Niğde halkını mağdur etmemek için önce çalışanlarınızı mağdur etmeyeceksiniz. Böylece maaşlarına yaptığımız yüzde 20'lik zamla birlikte yaklaşık 500 bin lira maaş, 2010 yılına ait 330 bin lira ikramiye olmak üzere toplam 830 bin lira para dağıtacağız” diye konuştu.