BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Nicolas Anelka ilk 11de

Zico, B36 Torshavn maçında, Anelka'yı ilk 11'de oynatacağını açıkladı

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, B36 Torshavn maçında, ciddiyeti elden bırakmadan mücadele edeceklerini belirterek, "Basit-zor diye bir takım yok. Rakibimize saygı göstermeliyiz" dedi. Brezilyalı teknik adam, Anelka'yı yarınki maçta ilk 11'de oynatacağını söyledi.

B36 Torshavn maçıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zico, "Bazı sporlar var ki ciddiye almazsanız güçsüz takım güçlüyü yener. Futbol da bunlardan biri. Bu nedenle ciddiyeti elden bırakmamalıyız. Basit-zor diye bir takım yok. Takımları büyük yapan, saha içindeki ciddiyetleridir. Rakibimize saygı göstermeliyiz. Bu kulvarda en iyi şekilde devam edebilmek için elimizden geleni yapacağız. Umarım istediğini alan taraf oluruz" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nin Fenerbahçe için önemli bir kulvar, beklentilerin de çok büyük olduğunu ifade eden Brezilyalı teknik adam, "İlk maçta avantajlı bir skor alıp, ikinci maçta daha rahat olabilmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

"ANELKA YARIN OYNAYACAK"

Zico, Anelka'yı yarınki mücadelede ilk 11'de sahaya süreceğini belirterek, "Anelka yarın forma giyecek. Kendisiyle görüştüm, hazır olduğunu söyledi. Ben de yaptığımız çalışmalarda onun hazır olduğunu gördüm. Anelka'nın elinden gelen her şeyi sahada yapacağını biliyorum. Semih'i de hazırlık maçlarında gördük. Fenerbahçe'nin ihtiyacı olduğu anlarda her zaman yardımı olacak bir oyuncu" dedi.

Zico, "Anelka'nın, Fenerbahçe'den ayrılma konusundaki fikri değişti mi?" şeklindeki soruya, "Anelka ile yaptığım görüşmede, istekli olduğunu, oynamak istediğini söyledi. Antrenmanlarda kendisini tamamen adapte etmiş durumda. Anelka, Fenerbahçe'nin futbolcusu olduğuna ve kalitesi de tartışılmayacağına göre, kendisinden maksimum düzeyde yararlanmak istiyorum. Bu şu anda benim yorum yapabileceğim bir şey değil. Başkanın yorumlayacağı bir şey." yanıtını verdi.