HABER /  GÜNCEL

Nezih Tuncay hayatını kaybetti kimdir neden öldü?

Nezih Tuncay hayatını kaybetti. Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören yeşilçamın ünlü oyuncusu Nezih Tuncay kimdir?

Deve Kabare oyuncularından Nezih Tuncay 72 yaşında hayatını kaybetti. Nezih Tuncay kimdir? Nezih Tuncay'ın hastalığı neydi?

Semih Tuncer, babası Nezih Tuncay'ın hayatını kaybettiğini Facebook'tan duyurdu. Semih Tuncer babasının dün öğleden sonra sağlık durumunun bozulmasından dolayı FSM Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığını ve yapılan müdahalelerin ardından yoğun bakıma alındığını belirtmişti.

"CANIM BABAMI BUGÜN KAYBETTİK"

Semih Tuncer, Facebook hesabından şöyle yazdı:

"Canım babam Nezih Tuncay'ı bugün kaybettik. Bu zorlu süreçte bize destek olan tüm dostlara çok teşekkür ederim. Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın"

NEZİH TUNCAY'IN HASTALIĞI NEYDİ?

İç organlarının ağır hasarlı ve akciğerinde zaatürre olduğu söylenen sanatçı Tuncay, bugün hayatını kaybetti.

NEZİH TUNCAY KİMDİR?

Nezih Tuncay (d. 1945, İstanbul), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı.

1965 yılında Avni Dilligil Tiyatrosu'nda sanat yaşamına başlayan Nezih Tuncay, Arena Tiyatrosu, Sezer Sezin Tiyatrosu, Mücap Ofluoğlu Tiyatrosu, Lale Oraloğlu Tiyatrosu'nda çalışmasının ardından uzun süre Devekuşu Kabare (1 Nisan 1980) topluluğunda kaldı. Çalışmalarını tiyatro ile sınırlı tutmayan Tuncay, 1984 yılından itibaren kamera karşısına geçerek sinema ve dizi filmnlerde de rol aldı. Aynı zamanda, seslendirme çalışmaları yapan sanatçının bir de senaryosu bulunmaktadır.

Filmografisi

Deliha - 2012
Kınalı Kuzular: Üç Kardeş - 2007
Hakkını Helal Et - 2007
Yaprak Dökümü - 2006
Tutkunum Sana - 2006
Naciye'yi Kim Sevmez - 2005
Kayıt Dışı - 2005
Döngel Karhanesi - 2005
Kalbin Zamanı - 2004
Türkmen Düğünü - 2004
Ömerçip - 2003
Şarkılar Seni Söyler - 2003
Peki Olur Şekerim - 2003
Rus Gelin - 2002
Mahallenin Muhtarları - 1992
Portatif Hüseyin - 1991
Kaçamak - 1987
Dikenli Yol - 1986
Patron Duymasın - 1985
Kaptan - 1984

ÖNCEKİ HABERLER
ABD'de havalimanında bomba alarmı!
Canlı bombanın son görüntüsü böyle gelmiş!
İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin'den Erdoğan'a mektup!
Karaman iftar vakti 2016 sahur imsak saatleri
Şırnak iftar vakti 2016 sahur imsak saatleri
24 Kasım indirimler THY indirimleri 2019 kaç gün geçerli olacak?
Yorumlar 2 yorum