BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Nevşehir'de her gün 1500 kişiye iftar

Nevşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği, İftar Sofrası uygulamasıyla Nevşehir'de her gün yaklaşık bin 500 kişiye iftar yemeği veriliyor.

Abone ol

Nevşehirli hayırsever vatandaşların yanı sıra işadamlarının katkıları ile düzenlenen İftar Sofrası uygulaması ile damak tadına uygun zengin yemek çeşitleri ile Gül Bahçe'de her gün bin 500 e yakın insanı bir araya getiriyor.

İftar yemeği veren hayırsever vatandaşların yanı sıra işadamlarının da ailelerinin katıldığı geleneksel iftar sofrasında değişik yemek çeşitleri ile hazırlanan sofrayı daha da çekici hale getiriyor. İftar vaktine az bir zaman kala,3 ayrı platformdan yapılan yemekleri almak için sıraya giren vatandaşlar,eş dost ve yakınları ile iftar yapabilmenin heyecanını yaşıyor.
Öte yandan 1 milyon Müslüman'ın yaşadığı Singapur'un Suria Chanell'ı, 5 kişilik çekim ekibi ile iftar yapan vatandaşların iftar heyecanına ortak oldu.Türkiye'nin değişik yörelerindeki iftar geleneği ile ilgili görüntüler elde eden Singapur Suria Chanell aralarında Nevşehir'in de bulunduğu kentlerdeki iftar heyecanını yansıtan proğramı önümüzdeki günlerde yayınlayacağı belirtildi.