BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Nejdet Özel'in ayakkabıları olay oldu!

ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Martin Dempsey'in ile Genelkurmay başkanı Nejdet Özel'in askerleri selamladığı sırada öyle bir fotoğraf çekildi ki....

Abone ol

ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Martin Dempsey, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in davetlisi olarak Ankara'ya geldi. Askeri tören sırasında Milliyet muhabiri Necdet Özel ve ABD Genelkurmay Başkanı'nın ayakkabı altlarını karşılaştırdı.

İşte ortaya bu sonuç çıktı;

2.20120918105959.jpg

ÖZEL'İN AYAKKABILARI YIPRANMIŞ

Suriye ve PKK ile mücadelede işbirliğinin ele alındığı zirve öncese Dempsey törenle karşılandı. Yavuz Özden'in çektiği fotoğraf, yoğun bir tempoyla çalışan Genelkurmay Başkanı Org. Özel'in ayakkabılarının alt kısımlarının yıpranmış olduğunu ortaya koydu.

İSTİHBARATI ARTTIRALIM

Özel-Dempsey görüşmesinde, Suriye'den devam eden mülteci akını kapsamında tampon bölge kurulma olasılığı ile Irak'ın kuzeyinden Türkiye'ye yönelen ve son günlerde giderek artan terörist faaliyetler masaya yatırıldı. Özel'in terörle daha etkin mücadele kapsamında anlık istihbaratın artırılması talebini ilettiği kaydedildi.

TAMPON BÖLGEYE SICAK BAKMIYOR

Dempsey'in ise tampon bölge kurulmasına sıcak bakmadığı ileri sürüldü. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bölgesel güvenlik konuları, iki ülkenin NATO kapsamındaki ilişkileri, Afganistan'da son dönemde meydana gelen olaylar ile terörle mücadelede işbirliği, istihbarat paylaşımı konuları ele alındı" denildi.

Milliyet gazetesi haberi birinci sayfasından böyle gördü:

3.20120918105819.jpg

İŞİN ASLI BUGÜN ORTAYA ÇIKTI!

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Martin Dempsey’i karşılama töreni sırasında ayakkabısının tabanından objektiflere yansıyan siyah lekenin delik değil zift olduğu ortaya çıktı.

ÖZEL BU HABERLERE KIZDI

Genelkurmay Başkanı Özel de Genelkurmay Karargahı’nda bu sabah kurmaylarıyla yaptığı toplantıda da, ayakkabısının tabanındaki bu zift lekesinin delik ayakkabı giydiği şeklinde yansıtılmasına tepki gösterdi. Özel, Genelkurmay Başkanı olarak normal bir zamanda bile böyle bir görüntü vermesinin düşünülemeyeceğini söyledi. Özel, bu olayın ise ABD Genelkurmay Başkanı gibi önemli bir konuğun ağırlandığı bir günde gündeme getirildiğine dikkat çekerek, “Böyle bir günde böyle bir şeyin verilmesi büyük haksızlık” dedi.