BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,78
ALTIN 2.419,16
HABER /  MEDYA

Nejat Uygur'un oğullarının içine doğmuş

Uygur kardeşler Nejat Uygur ölmeden saatler önce babalarına olan özlemini böyle anlattı.

Abone ol

İNTERNET HABER/ ÖZEL İÇERİK- Süheyl-Behzat Uygur kardeşler, Nejat Uygur'un vefatından saatler önce Show Tv'ye röportaj vererek babalarına olan özlemlerini anlattılar.

Herşey Dahil programını evlerinde konuk eden Uygur kardeşler, babalarının ölümünü önceden sezmiş gibi özlemlerini Alişan'a dile getirmişlerdi. 

 
ONU ÇOK ÖZLÜYORUM

Behzat Uygur'un evinde gerçekleştirilen röportajda, Uygur kardeşler babalarına olan özlemini şu sözlerle dile getirdi;

Behat Uygur: Onu çok özlüyorum. Sahneye çıkışlarını, kulisten bakışlarını göreyim bir sahnedeyken...Fısıldar oyun sırasında aklına birşey gelir, şunu söyle der...

Süheyl Uygur: Anadolu'da tiyatro yaptığımız yerlerde hep babamla sahneye çıktığımız için direk o aklımıza geliyor tiyatro deyince.
 

YILLAR SONRA GELEN İTİRAF

Yıllardır gizledikleri küçük sırrı çektikleri maddi sıkıntıları özetleyecek şekilde şu sözlerle anlattı Behzat Uygur;

'Bizim oturduğumuz ev çok düzgün olmadığı için İstanbul'a daha yeni geldiği günlerde röportaj yapılacağı zaman teyzemin ve eniştemin evine gidildi.Eniştemi tanırsınız Bahri Beyat yıllarca babamla tiyatro yapmışlardı. Bizim ev diye onların evine gidip çekmiştik fotoğrafı. İşte yıllar sonra bu gerçeği söylüyorum.'
 

NEJAT UYGUR'UN OĞLU OLMAK...

Uygur kardeşler kendileriyle röportaj yapan Alişan'ın 'Nejat Uygur'un oğlu olmak nasıl bir duygu?' sorusuna ise şöyle cevap verdi;


BABAM BİZE ÇOK AĞIR MİSYON BIRAKTI

Süheyl Uygur: Zaten biliyorduk ama hastalanınca daha iyi anladım; bizim sorumuluğumuz meğer çok ağırmış. her attığın adımda, her yaptığın harekette, her seçtiğin oyunda, özel yaşantında çok dikkat etmek gerekğini bir kez daha anladık. Bize çok ağır bir misyon bıraktı. İyi anlamda söylüyorum.
 

EN ÇOK AYNI SAHNEYİ PAYLAŞMAYI ÖZLÜYORUM

Behzat Uygur: Bizim ustamız ya babam, o yüzden başka bir duygu.Kimilerinin ustası babası olmuyor.Bu bizim için inanılmaz bir şanstı.Çünkü ustanla hem sahneyi paylaşıyorsun, eve geliyorsun evde de ondan birşeyler öğreniyorsun.Bana babanla ilgili özlediğin şey ne diye sorulduğunda; aynı sahneyi paylaşmak diyorum.

İşte o görüntüler...