BIST 10.277
DOLAR 32,30
EURO 34,79
ALTIN 2.404,91
HABER /  GÜNCEL

Nehre düşen genç 7 gündür kayıp!

Menderes nehrine düşen genç 7 gündür bulunamadı

Abone ol

Denizli'de 7 gün önce Büyük Menderes Nehri'ne düşen otomobildeki yeni evli çiftten kaybolan damat Birol Baskın'ı bulmak için yapılan ve yaklaşık 40 kilometrelik bir alanda Jandarma Arama Kurtarma Timi'nin (JAK) de katıldığı aramalarda, herhangi bir sonuca ulaşılamadığı bildirildi.

Denizli Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Yönetim Şube Müdür Vekili Doğan Tufan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arama çalışmaları kapsamında bütün ihtimalleri gözden geçirerek tekrar tekrar nehri taradıklarını söyledi.

JAK ekipleriyle yapılan çalışmalar kapsamında yaklaşık 40 kilometrelik alanın tarandığını ifade eden Tufan, ''Denizli, Aydın ve İzmir sivil savunma müdürlüklerine bağlı ekipler ile aracın düştüğü alandan itibaren defalarca arama yaptık. Nehrin suyunun kesildiği gün demir çubuklarla detaylı aramalar yaptık. Şu ana kadar yapılan çalışmalarda bir sonuca ulaşamadık. JAK ve diğer ekiplerle birlikte çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz'' dedi.

İzmir'den Denizli'ye aile ziyaretine giden yeni evli çiftin bulunduğu otomobil, 7 gün önce Sarayköy ilçesi yakınlarında virajı alamayarak Büyük Menderes Nehri'ne düşmüş, Nilay Baskın otomobilden çıkıp yüzerek kurtulmuş, eşi Birol Baskın ise kaybolmuştu.