BIST 10.269
DOLAR 32,35
EURO 34,79
ALTIN 2.393,73
HABER /  GÜNCEL

Neden Trabzonspor değil de Fenerbahçe?

Trabzonspor yerine Fenerahçe'yi gelen Ziegler transferiyle ilgili 'Fenerbahçe'nin de büyüklüğü ortada' ifadelerini kullandı.

Abone ol

Trabzonspor yerine Fenerbahçe'yi tercih eden İsviçreli futbolcu Reto Ziegler, neden sarı lacivertli takımı gittiğini anlattı.

Ziegler, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

DOĞRU BİR SEÇİM YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM

Trabzonspor'un da kendisine transfer teklifinde bulunduğunun hatırlatılması üzerine Ziegler, şunları söyledi:

''Trabzonspor'un bir ilgisi vardı. Ama bir gün içerisinde bitmesi gereken bir transfer gibiydi. Biraz acele etmemiz gerekiyordu. Ben çok fazla acele etmek istemedim. Fenerbahçe'nin Ocak ayında bana ilgi gösterdiğini biliyordum. Hocanın da beni yakından tanıdığını istediğini ve yakından takip ettiğini biliyordum. Fenerbahçe'nin de büyüklüğü ortada. Ben doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Şu ana kadar her şey çok iyi gidiyor. Çok mutluyum. Doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum.''

Ziegler, Fenerbahçe'deki ortamı "Takım arkadaşlarım sanki aileden bir parçaymış gibi çok iyi bir karşılama hazırladılar. Benim adıma her şey güzel bir şekilde gidiyor'' sözleriyle anlattı. 

TARAFTARA HAYRAN KALDI

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde Orduspor maçı öncesi düzenlenen uğurlamaya da değinen İsviçreli futbolcu, ''Hiç böylesine yoğun bir taraftar grubu ve tezahürat görmedim. İtalya'da bir takım derbi maçlarda yoğun tezahürat eşliğinde tesislerde çıkıp maçlara gidiyorduk. Ama ilk defa böyle bir coşkulu uğurlama gördüm. Gerçekten çok etkileyici bir taraftar grubu var. Maçı oynarken de stadın dışında toplanan taraftarların yaptıkları tezahüratları duyuyorduk, bu da gerçekten inanılmazdı'' şeklinde konuştu.

TAM ALIŞTIĞIM SÖYLENEMEZ

Ofansı seven bir savunma oyuncusu olduğunu anlatan Ziegler, gerçek performansı için süre istedi:

''Burada bunu gösterebileceğim inandığım bir ortam var. Hocamızın da bekler üzerinde ağırlık verdiğini biliyorum. Takım arkadaşlarıma tam alıştığım söylenemez, birbirimizi daha yeni tanıyoruz. Zaman geçtikçe ben onlara onlar bana alıştıkça gözle görülür bir şekilde daha iyi bir gelişme olacak.''