BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,72
ALTIN 2.435,98
HABER /  MAGAZİN

Necip Memili kimdir Çukur'un Ayşe'si İrem Altuğ'la birlikte mi

Show TV'deki Çukur dizisinin 'Cumali Koçovalı'sı Necip Memili'nin dizideki rol arkadaşı İrem Altuğ'la aşk yaşadığı iddia edildi. Peki Necip Memili kimdir nereli kaç yaşında? Gönlünü Çukur'un Ayşe'si İrem Altuğ'a mı kaptırdı? İşte detaylar...

Abone ol

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur, pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ederken bir taraftan da dizinin kulislerinde bomba bir aşk iddiası dolaşıyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı dizide iddiaya göre Necip Memili ile İrem Altuğ yakınlaşmaya başladı. Altuğ ve Memili'nin geçen günlerde Moda sokaklarında el ele yürürken görüldüğü söylentisi de beraberlik iddiasını güçlendirdi.

Peki Necip Memili kimdir nereli kaç yaşında? İşte Çukur'un Cumali'sine dair merak edilenler...

İrem Altuğ kimdir Çukur'un Cumali Koçovalı'sı Necip Memili ile sevgili mi

NECİP MEMİLİ KİMDİR? Arka Sokaklar dizisi ile kamera karşısına geçen Necip Memili, 27 Mayıs 1980’da Adana’da dünyaya geldi. Lise eğitiminden sonra çalışma hayatına atılan Necip Memili, bir süre çalıştıktan sonra Seyhan Belediye Tiyatrosu’nda çalışmaya başladı.

Ardından Çukurova Üniversitesi’nde tiyatro eğitimi aldı. Mezun olduktan sonra İstanbul’a yerleşti. İstanbul’a geldiğinde ise yakın arkadaşı oyuncu Caner Cindoruk ile birlikte tiyatro oyunlarında yer almaya başladı. Kamera karşısına ilk kez Arka Sokaklar isimli dizide rol aldı.

Çukur'da aşk fırtınası esiyor Moda sokaklarında el ele görüldülerÇukur'da aşk fırtınası esiyor Moda sokaklarında el ele görüldülerÇukur'da aşk fırtınası esiyor Moda sokaklarında el ele görüldülerÇukur'da aşk fırtınası esiyor Moda sokaklarında el ele görüldülerHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN 

2007’de Yaprak Dökümü isimli dizide Erkan karakterini canlandırdı. 2009’da ise Hanımın Çiftliği isimli dizide Ramazan karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

2011’de Ay Büyürken Uyuyamam isimli filmde Necmi karakterini, 2012’de ise Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinde Dila Hanım’dan uyarlanan aynı adlı dizide Azer karakterini canlandırdı.

Muhteşem Kösem Yüzyıl Başlangıç adıyla yayın hayatına başlayan dizi 2. Sezonda Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi Murad ismiyle yayın hayatına devam eden dizide Necip Memili, Evliya Çelebi rolüyle de dikkat çekti.