BIST 10.249
DOLAR 32,34
EURO 34,76
ALTIN 2.392,13
HABER /  SPOR

Necatiden spekülasyonlara yanıt

Turkcell Süper Lig'de 20 Nisan Pazar günü oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray karşılaşması öncesi kendisiyle ilgili birçok spekülasyon yapılan Necati Ateş, sahada elinden geleni yapacağını söyledi.

Abone ol

CNR Dünya Ticaret Merkezi'nde devam eden Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı'nda bir firmanın standını ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Necati Ateş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray'da sözleşmesi bulunan ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak forma giyen Necati, adının çok fazla gündeme taşındığından şikayet ederek, ''Ben çıkıp görevimi en iyi şekilde yapmak istiyorum. Gerek maçtan önce, gerekse maçtan sonra birçok açıklama olacaktır. Bizler profesyonel futbolcularız. Şu anda İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması ile görev yapıyorum. Sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın'' dedi.

Necati, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da sezon sonuna kadar başarılı bir performans ortaya koyup, sezon sonu yeniden Galatasaray'a döneceğini söylerken, 2008 Avrupa Şampiyonası finallerinde milli takım kadrosunda yer almayı istediğini sözlerine ekledi.