BIST 10.245
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.394,61
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu piknik havası var

Türkiye'de sıcaklıklar yükselmeye devam ediyor. Hafta sonu planı yapanlar. Bu habere bir göz atın. İşte hava durumu;

Abone ol

Türkiye’de sıcaklıklar yükselmeye devam ediyor, hafta sonu yine 25 dereceyi geçecek, ülke genelinde kuvvetli yağışlar olmasa da, batı kesimlerde yine bulutlanma fazla ve hafif nisan yağmurları görülebilecek.

İstanbul’da bugün güneş az görülecek, hava genellikle bulutlu olacak, rüzgar sert esiyor. Hafta sonu sıcaklık daha da artsa da, hava çok açık olmayacak. Ankara ve Bursa’da da gökyüzünde beyaz bulutlar görülüyor. İzmir rüzgarlı, gün içinde hafif yağmur olabilir, Adana biraz bulutlanıyor.

Bugün;

- İstanbul 21
- Ankara 19
- İzmir 22
- Bursa 24
- Adana 28 derece.

- Marmara Bölgesi’nde hava çok açık değil, gökyüzünde çoğunlukla beyaz bulutlar olacak, lodas sert esiyor. Yarın hava az bulutlu. hafta sonu özellikle pazar günü, sıcaklık 25 dereceyi geçecek ancak pazar günü de hava bulutlanabilir.

Bugün;

- Edirne 21
- Çanakkale 17
- Sakarya 23 derece.

- İç Anadolu’da bulutlar yoğun Eskişehir ve Konya’nın bazı ilçelerinde hafif yağmur geçişi olabilir. Hafta sonu İç Anadolu’da daha sıcak ve parçalı bulutlu bir hava olacak.

Bugün;

- Konya 22
- Eskişehir 19
- Sivas 18 derece.

- Ege Bölgesi’nde hava bulutlu, İzmir, Aydın, Muğla, Kütahya-Afyon arasında bir ara kısa süreli yağmur geçişi olacak, Çeşme-Bodrum arasında keşişleme çok sert esiyor. Denizden gelmeye devam eden bulutlar hafta sonu da havanın fazla açmasını engelleyebilir.

Bugün;

- Denizli 24
- Muğla ve Kütahya 19 derece.

- Akdeniz Bölgesi’nde de bulutlanma arttı, Isparta-Burdur arasında hafif yağmur olabilir. Antalya bugün kapalı, Güneydoğu ise parçalı bulutlu bir hava var. Hafta sonu iki bölgede de açık ve daha sıcak geçecek.

Bugün;

- Antalya 22
- Diyarbakır 23 derece.

- Doğu Anadolu’da bugün rüzgar hafifledi, hava parçalı bulutlu. Yarın Erzurum-Kars-Erzincan arasında yine yağmur geçişi olacak. Pazar günü ise sıcaklık daha yüksek ve bölgede yağış beklenmiyor.

Bugün;

- Erzurum 14
- Malatya 22
- Van 13 derece.

- Karadeniz genelinde yağış yok ancak hava çok açık değil. Hafta sonu hava daha ılık ve parçalı bulutlu olsa da, cumartesi günü Trabzon-Artvin arasında yine bahar yağışı görülecek.

Bugün;

- Trabzon 17
- Samsun 21
- Bolu 20 derece.