BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,76
ALTIN 2.410,69
HABER /  SPOR

Necati Ateşe Alman talip

Hafta sonu oynanan Ankaragücü maçında Cim Bom’u ipten alan Necati Ateş için Almanlar devreye girdi.

Abone ol

Ankaragücü deplasmanında Cim Bom'u ipten alan Necati için Bayer Leverkusen devreye girdi. Almanlar'ın, Ateş'in menaceri ile masaya oturduğu öğrenildi.

Harun Aslan’la görüştüler
Teknik direktör Eric Gerets tarafından Ankaragücü maçının ikinci yarısında sahaya sürülen ve müthiş performansını 2 golle süsleyerek, Cim Bom’u ipten alan Necati Ateş için Almanlar devreye girdi.

Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen, Ateş ile ciddi olarak ilgileniyor. Kırmızı-Siyahlılar’ın Necati’yi Başkent’te izlediği ve karşılaşmanın ardından menaceri Harun Aslan ile masaya oturduğu öğrenildi. Kulübe yakın çevrelerden alınan bilgiye göre ilk görüşme olumlu geçti.

Şimdilik 5 milyon Euro...
Necati’nin de bu transfere sıcak bakması halinde Bayer Leverkusen’li idarecilerin Galatasaray Yönetimi ile hemen temasa geçeceği belirtildi.

Özellikle Yıldıray Baştürk’ü elinden kaçırdıktan sonra Bundesliga’da son derece sıkıntılı günler geçiren Leverkusen, bir başta Türk yıldızını kadrosuna katıp, takımı ateşlemeyi hedefliyor. Almanlar’ın şimdilik 5 milyon Euro ile Cim Bom’un kapısını çalacağı, duruma göre fiyatı artırabilecekleri kaydedildi.
Kaynak: Fanatik-Raşit Altun