BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.301,76
HABER /  GÜNCEL

Nebahat Çehre'den senaryo itirafı

Muhteşem Yüzyıl'ın Valide Sultan'ı Nebahat Çehre, Cine 5'te yayınlanan "Yasemin Bozkurt'la Buluşma Noktası"nda ilginç açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl'da Valide Sultan karakterini canlandıran Nebahat Çehre, "Ölüm korkusu yaşıyorum, yok olmak beni ürkütüyor" dedi. Bu nedenle bir vasiyet hazırladığına da değinen Çehre, "Bu korkum nedeniyle vasiyetimde bütün organlarımı bağışladığımı belirttim" şeklinde konuştu.

Günümüz oyuncularına ve senaryolarına da değinen Nebahat Çehre, "Teklif olarak gelen senaryoları değerlendirirken öpüşme ve yatak sahnelerine dikkat ediyorum. Öpüşmem ve yatağa girmem" dedi.

Cine 5'te yayınlanan "Yasemin Bozkurt'la Buluşma Noktası"nda oynadığı dizilerde karakterin genç sevgili olmamasına da özen gösterdiğini belirten Çehre, "Mesela bu nedenle Aşk-ı Memnu dizisinin senaryosunu değiştirmelerini istedim. Aslında o karakterin genç bir sevgilisi olacaktı" dedi.

Uzun yıllardır aşk hayatında kimse olmadığını da söyleyen Çehre, "Yıllardır hayatımda kimse yok, inşallah bu boşluk bir gün dolar" şeklinde konuştu.