BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,56
ALTIN 2.382,71
HABER /  DÜNYA

Nazlı Öztarhan Star'dan kovuldu mu?

Star TV Ana Haber Koordinatörü Nazlı Öztarhan'ın görevine son verildiği ileri sürüldü. Peki gerçek ne?

Abone ol

Uğur Dündar’ın Star’dan ayrılmasından sonra ana haber koltuğunu tamamen alan Nazlı Öztarhan’ın Star’dan gönderildiği iddia edildi. Bu durum, Öztarhan'ın Gezi olayları sırasındaki tutumu nedeniyle yönetimle yaşadığı gerginliğe bağlanıyor.

Özellikle Nazlı Öztarhan'ın "Sadece şehit haberlerinin olduğu günlerde taktığını" söylediği ayyıldızlı kolyeyi, Gezi Parkı eylemleri sırasında polise taşlarla saldıran ve kargaşa sırasında hayatını kaybeden göstericilerden Ethem Sarısülük'ün cenaze merasimi ile ilgili haberin olduğu günde takmasının yönetimin dikkatini çektiği biliniyor.

Tüm bunların ardından Öztarhan, Gezi olayları sonrasında apar topar tatile gönderildi. Tatile gönderildiği gibi yerine yeni bir isim bulundu ifade ediliyordu. Öyle ki bugün ana haberi izlemek için Star TV’yi açanlar Öztarhan yerine ekranda esmer bir spikeri gördü.

NAZLI ÖZTARHAN'DAN YALANLAMA

Öztarhan, iddialar üzerine, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Hakkımda ortaya atılan iddiaların tamamı asılsızdır. 2 Eylül pazartesi Star Haber'de görüşmek üzere.." dedi.