BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,76
ALTIN 2.393,80
HABER /  GÜNCEL

Dedesinin objektifinden Prens George...

İngiltere tahtının üçüncü varisi bebek Prens George'un, annesi, babası ve aile köpekleriyle yeni fotoğrafları yayımlandı. Fotoğrafşarın dede Middleton tarafından çekildiği açıklandı.

Abone ol

İngiltere tahtının üçüncü varisi bebek Prens George'un yeni fotoğrafları yayımlandı.

Bucklebury'deki evinin bahçesinde dede Michael Middleton'un objektifinden çıkma fotoğraflarda, Catherine'in kucağındaki Prens George ile Prens William ve köpekleri Lupo görülüyor. Fotoğrafın bu ayın başlarında çekildiği anlaşılıyor.

Middleton ailesinin köpeği Tilly'nin de genç ailenin hemen arkasında yere uzanmış olduğu görülüyor.

22 Temmuz'da doğan Prens George'un fotoğrafları Kensington Sarayı'nca yayımlandı.

Prens William, dün, baba oluşundan bu yanaki ilk mülakatını vermiş ve CNN televizyonuna "Şöyle söyleyeyim, biraz yaramaz bir bebek. Bana, hem biraz kardeşimi, hem de, çok emin değilim ama, benim çocukluk hallerimi hatırlatıyor. Ama şu anda herşey çok iyi gidiyor." dedi.

BBC'nin Kraliyet muhabiri Nicholas Witchell, yeni fotoğraflarda "ailenin, ilk bebeklerini dünyaya getirmiş çiftlerin çoğu gibi, rahat, tasasız ve mutlu bir görünüm sunduğunu" belirtiyor.

Witchell, "Tabii ki kendilerinden beklenen şeylerin farkındalar. İlerde kendilerine yardım edecek çocuk bakıcısı da olacak. Ama şimdilik gayet rahat bir hava içindeler ve birçokları da, aslında bunun, daha taze bir görünüm olduğunu düşünüyor olabilir." dedi.

Ünlü fotoğrafçı Terry O'Neill de, Prens George'un annesi, babası ve aile köpekleriyle fotoğraflarının son derece sevimli olduğunu söyledi ve fotoğraflardaki ışığı çok ilginç bulunduğunu, kendisinin de fotoğrafa ilk başladığında hep ışığa koştuğunu anlattı.

Magnum Photos'un kültür ve eğitim müdürü Fiona Rogers da, BBC radyosunda Prens George'un fotoğraflarını değerlendirirken, "teknik olarak en başarılı fotoğraflar değil. Herhangi birimizin aile albümümüzde yer alabilecek türden fotoğraflar." dedi.