BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.441,35
HABER /  MEDYA

Nazlı Hamarat sırrı ne İşte Benim jürisi neyi saklıyor?

İşte Benim Stilim kulisinde kıyamet koptu. Nazlı Hamarat ne söyledi? Çiğdem Çelik Nur Yerlitaş'ın kulağına fısıldayınca kamera arkasında büyük olay çıkmış.

Abone ol

İşte Benim Stilim yarışmacıları kuliste birbirlerine girip büyük bir kavga ettiler. Nazlı Hamarat ve Çiğdem Çelik kameralar kapanınca ortalığı birbirine katmışlar. Nazlı Hamarat ve Nihal Candan bir olup Çiğdem Çelik 'in üstüne yürümüşler.

İŞTE BENİM STİLİM BU HAFTA KİM ELENİR? (TIKLAYIN)

İşte Benim Stilim'de Çiğdem Çelik , Nazlı Hamarat 'ın ağır hakaret içeren sözünü kamera önünde söylemek istemediği için Nur Yerlitaş'ın kulağına fısıldamıştı. Nazlı Hamarat'ın ne söylediği herkeste merak yaratmıştı. Sosyal medyadaki iddialara göre göre Nazlı Hamarat kendisine selam veren Çiğdem Çelik'e 'Bana selam verme estetikli şeytan' demişti...

İŞTE BENİM STİLİM KULİSİNDE KIYAMET KOPTU
Çiğdem Çelik , Nur Yerlitaş'ın kulağına Nazlı Hamarat'ın söylediği sözü fısıldadıktan sonra kuliste onun saldırısına uğramış. Dün canlı yayına da yansıyan kavgada Çiğdem Çelik yaşananları 'Kıyametleri kopardık yine. Nazlı ve maşasıyla... Nur Yerlitaş'ın kulağına söylediğim 'sır'la ilgili... Hiçbir zaman bilinmeyecek bir sır üzerine bu. Nazlı herşeyi abarttığı için arkada kıyametler koptu. Beni sinirlendirmek için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar." sözleriyle anlattı.

NAZLI HAMARAT REZİLLİĞİ
Nazlı Hamarat 'ağır hakaret' içeren o sözü söylediğini kabul ederken sinirlendiği nokta herkesi şaşkına çevirdi. Nur Yerlitaş'a bu sözün söylenmesine sinirlenen Nazlı Hamarat, "Sen kamera arkasındaki bir konuyu nasıl buraya taşırsır. Evet içerde hata yaptım ama kulağına söylemeyecek. Burda söylenemez. Kameralar kapalıyken söylemişim hata yapmışım' dedi. Hakaret dolu o söz için özür dileme zahmetine bile girmeyen Nazlı Hamarat bir de üste çıkmaya kalktı.

İŞTE NAZLI HAMARAT VE ÇİĞDEM ÇELİK KAVGASI