BIST 10.493
DOLAR 32,43
EURO 35,27
ALTIN 2.426,24
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Nazilli Belediyespor'dan transfer harekatı

Nazilli Belediyespor, Yükselme Grubun’da Torbalıspor'un kalesini koruyan Kardemir Karabükspor’dan Gökhan Yılmaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Abone ol

Esat Ergüler Tesislerinde yapılan Gökhan Yılmaz ile imza töreninde Nazilli Belediyespor Kulüp Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, Profesyonel Şube sorumlusu Mehmet Atalay ile Genel Menajer Orhan İbiş hazır bulundu.

İmza törenine katılamayan Altınorduspor'un tecrübeli sağ bek oyuncusu Lider Koç(22) ile de 2 yıllık sözleşme imzalandığı imza töreninin sezon başında yapılacağı ifade edildi.

Gökhan Yılmaz’ın transferi hakkında bilgiler veren azilli Belediyespor Kulüp Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, “Nazilli Belediyespor Teknik yönetiminin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarımızı yapıyoruz. Transfer çalışmalarımız devam edecektir. Geçtiğimiz hafta Muhammet ile defansta havadan ve karadan top geçirmeyeceğiz demiştik. Şimdi de kalemize duvar örüyoruz. Nazilli Belediyespor önümüzdeki yıl Ligin en az gol yiyen takımıyız şimdiden belirtiyorum” dedi.

İlk 11’de oynamak için çalışacağını ifade eden Gökhan Yılmaz da; “Hedefi olan Nazilli Belediyespor’da bende hedeflerimi gerçekleştirmek için geldim. Ligde en uzun kaleyi koruyan kaleci olacağım. Sağlık problemi olmadığı takdirde eldivenimi kimseye kaptırmam” diye konuştu.