BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.442,97
HABER /  MEDYA

Naylon Ahmet ve alçaklar!

Kanaltürk'ten 'Analar mert yiğitler doğurur' açıklaması geldi. Ahmet Hakan da aynı sertlikte karşılık verdi.

Abone ol

Bu polemikte ne ararsanız var. Kanaltürk Ahmet Hakan kapışmasında suçlamaların dozu kaçtı. Seviye sıfırın altında. Taraflar köşelerinden öfke ve hakaret kusuyor. 'Alçak', 'kahpe', 'namert', 'hırsız', 'korkak' gibi kelimeler bu karşılıklı sataşmalardan bazıları...

Kanaltürk Haber Koordinatörü Adnan Bulut'un  "Ahmet Hakan uluslararası terörist destekçisi Yasin El Kadı'nın para trafiğinde... Hesaplarına Yasin El Kadı'dan para girmiş" yazısı yazarı çıldırttı ve iddiaları "kahpece" niteledi. 

Yazar bu kez isim vermedi. Bulut'tan adam diye bahsetti ve yanıtını verdi. İftira olarak nitelendirdiği iddiaları dile getirenlere "Vay alçak vay!" diyen Hakan, son kez şöyle seslendi:

"Bakın alçaklar! Ben hırsızsam, hortumcuysam, "bir araba ve ucuz bir apartman dairesi"nden ibaret mal varlığım ortada... Siz dürüstseniz, temizseniz, 5 yıl içinde elde ettiğiniz malınız mülkünüz ortada...Bırakın lagalugayı da yanıt verin: Ben hırsızsam, "çaldıklarım" nerede?  Siz tertemizseniz, "trilyonlarca vergi ödeyen" şu çok malınız nereden geldi?"

Hakan'ın bu yazısı üzerine Adnan Bulut Canın mı yandı naylon Ahmet? diyerek karşılık verdi. Bulut'un Ahmet Hakan'ın yönelttiği suçlamalar yenilir yutulur gibi değil. İşte o cümlelerden bazıları:

Ne oldu Naylon Ahmet? Canın mı yandı, yazdıklarım acıttı mı? İpliğini pazara çıkarınca hakaret etmeye başladın. Hiç yakışıyor mu sana? Ben mertçe yazıyorum, mertçe soruyorum, sen hakaret ediyorsun Ahmet. Kahpe ne demek Ahmet? Benim coğrafyamda kahpe yoktur Ahmet. Analar mert yiğitler doğurur. Aynaya bakmanı öneririm. Alçaklığın sınırı yok ki. Sen korkudan kimi hedeflediğini bile yazamıyorsun. Biraz mert ol mert. Adam ol adam.

Yarın sana başka sorularım olacak Naylon Ahmet! Sen ne yazacağımı, hangi hırsızlığın belgesini ortaya koyacağımı iyi biliyorsun. Ama yarın her şey bitecek sanma. Rahat olma Naylon Ahmet. Şafak sayacaksın benim belgelerimden, sorularımdan kurtulmak için. Şafak saymak ne bilir misin sen Naylon Ahmet. Sahi sen askerliğini nerede yapmıştın?