BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Narman'da yıl sonu sergisi açıldı

Narman Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan, Makine ve Kurdele Nakışı kurslarının 2009- 2010 yıl sonu sergisi açıldı.

Abone ol

Açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Turanoğlu, 2009-2010 yılı içerisinde bilgisayar İşletmenliği, el sanatları, KPSS, SBS, LGS- LYS, okuma yazma, halıcılık olmak üzere toplam 12 dalda 60 kurs açtıklarını ve bu kurslara 785’i bayan 640’ı Erkek olmak üzere toplam 1425 kursiyer katıldığını belirtti.

Turanoğlu, daha sonra Halk Eğitim Merkezine destek verdikleri için Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen ve diğer kurum amirlerine teşekkür etti. Konuşmanın ardından Makine ve Kurdele Nakışı Kurslarını başarıyla bitiren kursiyerlere belgeleri verildi.

Kursu başarıyla bitiren kursiyerlerden Meliha Bedir ile Nuran Özçeliğ’e belgelerini İlçe Kaymakamı Alper Tanrısever, Aybüke İşleyen ile Miray Verime belgelerini İlçe Garnizon Komutanı Alaattin Bulut ve Songül Demirciye başarı belgesini Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen verdi.

Plaket töreninin ardından sergiyi gezen katılımcılara, Usta öğretici Güngör Satıcı tarafından kurdele nakışı, beyaz iş, kum iğnesi gibi dokudukları hakkında bilgi verildi