BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.393,38
HABER /  MAGAZİN

'Namazımı kılar içkimi de içerim'

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Yüz Yüze' programına konuk olan magazin gazetecisi Şenay Düdek tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu

Abone ol

İNTERNETHABER - Ünlü gazeteci Şenay Düdek tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. Kenan Çetingöz'ün Beyaz TV'de sunduğu Yüz Yüze programına konuk olan ünlü magazinci, geçirdiği trafik kazasının nedenini "ah almaktan" kaynaklandığını söyledi. 

"NAMAZIMI KILIP İÇKİMİ İÇECEĞİM"

Canlı yayında 5 vakit namaz kıldığını açıklayan Şenay Düdek, açıklamalarının devamında tartışma yaratacak şu ifadeleri kullandı:

"Ama bazen yatsı namazını kılıyorum. Sonra eğer bir ortama gireceksem içki içmem gerekiyorsa da içki içiyorum. Mesela bu akşam bir yerde yemek yiyeceğiz. Akşam namazımı kılacağım sonra da içkimi içeceğim."

"HACIYIM AYNI ZAMANDA"

"Namaz, Allah ile benim aramda. Benim ibadetim." diyen Düdek, "Ben iki kere umreye de gittim, hacıyım aynı zamanda. Ama kimse karışamaz. Allah'a ben hesap vereceğim, başka kimseye de hesap vermeyeceğim. İsteyen günah der, isteyen deli der. Ne derlerse desinler kimseyi ilgilendirmez" dedi.