BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,94
HABER /  GÜNCEL

Naim Süleymanoğlu kızının son görüntüsü

Naim Süleymanoğlu'nun Japon kızının olması herkesi çok şaşırtmıştı. Hiç evlenmeyen Naim Suleymanoglu'nun Japon kizi olması merak edildi. Peki Naim Süleymanoğlu'nun kızı Naomi Sekai Süleymanoğlu son görüntüsü.

Abone ol

Türk spor dünyasının en önde gelen isimlerinden biri olan Naim Süleymanoğlu 18 Kasım'da hayatını kaybetmişti. Spor hayatı kadar özel hayatı da çok konuşulmuştu. Evlenmemesiyle dikkat çeken ve çocukları olduğunu söyleyen Naim Süleymanoğlu'nun Japon kızı ortaya çıktı.

Halter diyince akıllara gelen isim olan ve birçok belli İstiklal Marşı'nı okutan Naim Süleymanoğlu'nun japon bir kızı olduğu ortaya çıktı. Muharrem Sarıkaya yazdığı yazıda Naim Süleymanoğlu'nun japon kızı olduğuna değindi. Süleymanoğlu'nun kızının bulunduğunu ifade eden Sarıkaya, "Bir filmin hikâyesini okumuş, hatta yaşamış gibiyim" diye belirtti. Muharrem Sarıkaya'nın yazısının o bölümü şöyle: Naomi Sekai Süleymanoğlu, dün annesiyle birlikte ziyaret ettiği Türkiye'nin Tokyo Sefareti'nde, Büyükelçi Mercan'ın ikram ettiği baklavayı yedikten sonra Türk bayrağı önünde poz veriyordu. Babasının yolundan gitmiş, spor akademisinde okumuştu. Çalıştığı şirketten izinleri aldıktan sonra Türkiye'ye gelip amcaları ve kardeşleriyle tanışmak istediğini belirtti.

NAİM SÜLEYMANOĞLU KIZININ SON GÖRÜNTÜSÜ: Muharrem Sarıkaya kızın son görüntüsünün elinde olduğunu söylüyor fakat annesinin paylaşılmasını istemediğini dile getiriyor. Sarıkaya o bölümü şöyle ifade ediyor: Fotoğrafından bir kare rica ettim, annesi, 'Şimdilik kimse tanımasın, gelince fotoğrafımızı çekersiniz' dedi. Amcalarını, kız kardeşlerini; annesinin bugün dahi yardımını anımsadığı Zeki Türkeş ve eşinin de aralarında bulunduğu baba dostlarını görmek için sabırsızlanıyordu. Bir de 'Annem çok söz etti; amcam Muharrem'i, kızı kuzenim Elif'i çok merak ediyorum. Elif de orada olacak mı?' diyordu... Elif Süleymanoğlu ise İngiltere'den 'Kesin gelirim' mesajını yolluyordu. Bu süreçte büyük emeği geçen Büyükelçi Mercan ile dün son konuşmamızda ikimiz de aynı cümleyi kurunca gülmeye başladık... Bir filmin hikâyesini okumuş, hatta yaşamış gibiyim..."