BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Düğün günü gelini öldüren damattan 'pes dedirten' savunma

BURSA’da resmi nikahları bir hafta önce kıyılan eşi Güllü Yurtoğlu'nu, düğün günü sabahı bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan Metehan Yurtoğlu polis tarafından yakalandı. Genç kadını 8 bıçak darbesiyle katleden Yurtoğlu'nun, emniyetteki ifadesinde eşini kıskandığı için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Abone ol

BURSA’da resmi nikahları bir hafta önce kıyılan eşi Güllü Yurtoğlu'nu (22), düğün günü sabahı bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan Metehan Yurtoğlu (23), polis tarafından yakalandı. Yurtoğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

SEVDİĞİ KIZI KAÇIRDI

Olay, Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesi İsabey Mahallesi İlkbahar Sokak'ta dün sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Güllü Yurtoğlu’nu 4 ay önce ailesinden isteyen Metehan Yurtoğlu, olumsuz yanıt aldı. Metehan Yurtoğlu da sevdiği kızı kaçırdı. Bir hafta önce resmi nikahlarını yaptıran Güllü Yurtoğlu ile Metehan Yurtoğlu, pazar günü yapacakları düğünün hazırlıklarına başladı.

8 YERİNDEN BIÇAKLADI

Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Metehan Yurtoğlu, cumartesi gecesi yapılan kına gecesi eğlencesinin sabahında, eşi Güllü Yurtoğlu'nu evlerinin mutfağında aralarında henüz bilinmeyen nedenden çıkan tartışmada ekmek bıçağı ile 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından kaçan Metehan Yurtoğlu, polis tarafından bir tarlada saklanırken yakalandı. Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulaması yapılan ve sağ kolu dirseğine kadar alçıda olan Metehan Yurtoğlu, adliyeye sevk edildi.

KISKANÇLIK YÜZÜNDEN ÖLDÜRMÜŞ

Genç kadını 8 bıçak darbesiyle katleden Yurtoğlu'nun, emniyetteki ifadesinde eşini kıskandığı için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.