BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
HABER /  GÜNCEL

Nagihan Karadere'ye ne oldu Survivor'da şok gelişme kim elendi?

Survivor 2016 adasında Nagihan Karadere şoku yaşandı. Yunus Günçe elendikten sonra Nagihan kaza geçirdi. Nagihana ne oldu son durumu ne?

Abone ol

Survivor adasında flaş bir gelişme de yaşandı. Son bölümde Atakan ile büyük bir kavga eden Nagihan Karadere çığlıkları ile adaya inletti. Sebebi ise geçirdiği korkunç kaza.

Survivor'ın yayınlanan son bölümü izleyenlerin tüylerini diken diken etti. Damla ile yarışırken bir anda yer kalan Nagihan çığlıkları ile adayı inletti. 

NAGİHAN KARADERE'YE NE OLDU?

Nagihan Karadere bacağını tutarak yerlerde yuvarlandı. Çığlıklar atan Nagihana ilk müdahaleyi Damla yaptı.Bacağını tutan Nagihan Karadere öyle acı dolu haykırışlarda bulundu ki durumu hayli ciddi algılandı. 'Bacağım gitti' diyerek ağlayan Nagihan Karadere'ye doktor müdahale etti. Nagihan Karadere geçirdiği sakatlık sebebiyle oyunun devamında yer almadı. İzleyici şimdi merakla Nagihan Karadere'ye ne olduğunu ve Survivor'a devam edip edemeyeceğini öğrenmek için bekliyor. Doktoru Nagihan Karadere hakkında açıklama yaptığında durum netleşecek.

ATAKAN İLE KAVGA ETTİ

Nagihan Karadere bu sakatlıktan hemen öncesinde Atakan ile kavga etti. Atakan'a 'Defol git' diyen Nagihan Karadere 'Bakarsın istatistiğe kapı gibi istatistik duruyor. Nagihan Karadere birinci bu kadar basit' diyerek elindeki suluğu vurdu.

SURVİVOR KİM ELENDİ? 14 HAZİRAN 2016 ELEMESİ

Kıbrıs finali için Survivor adasında geri sayım sürerken son elenen isim de dün akşam ortaya çıktı. Eleme adayları hem ünlüler hem gönüllüler takımından çıkmıştı. Elenecek isimler şunlar olmuştu;

İbrahim Giydirir : Birinci dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı onun ismini verdi.
Semih Öztürk : İkinci dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımındaki 2 eleme adayından biri oldu. Atakan ve Yunus onun ismini yazdı.
Yunus Günçe : Ünlüler takımında Semih ve Nagihan onun ismini yazdı. Semih ile aynı oyu alınca ikisi de eleme adayı oldu.

Acun Ilıcalı Survivor SMS oy sıralaması sonuçlarına göre elenen ismi duyurdu. Survivor adasına veda eden son isim Yunus Günçe oldu.

HER ELEMEDEN KURTULDU AMA...

Yunus Günçe Survivor adasında en çok ismi eleme için yazılan kişi oldu. Ünlüler takımında bugüne kadar hemen her oylamada tahtaya ismi yazıldı. Yunus Günçe Kıbrıs finalleri arefesinde adaya veda etmek zorunda kaldı. Yunus elenen isim olduğunu öğrenince 'Survivor bana çok iyi geldi. Survivor ile aramda aşk ve nefret ilişkisi oldu. Çok güzeldi burda olmak"  dedi.

ACUN ILICALI ÖVEREK UĞURLADI

Acun Iılcalı ise Yunus Günçe için şunları söyledi;

-'Tam anlamıyla bir Survivor'dın. Yaşına rağmen bir çok elemeden çıktın. İkincisi de bence saygı konusunda çok önemli mesajlar verdin. Sinirlendiğinde bile saygı çerçevesinde kalarak seyircimizin gönlünü kazandın".

Kıbrıs finali için geri sayım başlarken artık SMS oylaması yapılmıyor. Daha önce yapılan toplu SMS oylamasının sonuçlarına göre elenen isimler belirleniyor.

SURVİVOR KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN?

Kıbrıs finaline Survivor 2016 adasından 4 isim gidecek. Bu isimlerden şu anda sadece 1 tanesi belli. Geriye kalan 3 koltuk için son ana kadar büyük bir yarış olacak. Dokunulmazlık oyunları bu açıdan çok büyük önem taşıyor. Survivor Kıbrıs finali 29 Haziran 2016 çarşamba günü yapılacak. Survivor birincisini Kıbrıs'ta SMS oylaması sonuçları belirleyecek.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK

Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Son ikiye Nagihan ve Atakan kaldı. Nagihan pes eden taraf olunca Atakan kazandı.

SURVİVOR İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor ikinci dokunulmazlık oyununda Nagihan Karadere sürpriz bir şekilde beklenenden çok fazla puan verdi. Semih Öztürk de hiç sayı alamadı. Atakan'ın aldığı puanlar da yetmedi.

SURVİVOR BİRİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor birinci dokunulmazlık oyunu 13 Haziran pazartesi akşamı ekrana geldi. Bu dokunulmazlığı kaybeden taraf gönüllüler oldu.

SURVİVOR NEW YORK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlığı öncesinde adada New York ödülü vardı. Kıran kırana geçen ödül oyunu yarışında Yunus Günçe 5 sayı birden verince ünlüler takımı için sonuç hüsran oldu.

NAGİHAN AÇ KALINCA KAVGA ÇIKARDI

Ödül oyununda 5 puan birden alan ancak oyunu kazandıramayan Nagihan Karadere adaya döndüklerinde Yunus'a patladı. Aç kalmasının acısını ondan çıkaran Nagihan Karadere gece boyunca susmadı. Oyunlarda Semih Öztürk de 2 kez oynadı ve sıfır çekti.

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor adasında geçen hafta gönüllüler takımı iki dokunulmazlığı birden kaybedince Serkay Tütüncü ve Efecan eleme adayı olmuştu. Survivor SMS oy sıralaması sonuçlarına göre de Efecan elenmişti.