BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Nagehan Alçı Can Ataklı'yı delirtti (video)

Can Ataklı ilk gecesinde Nagehan Alçı'yla birbirine girdi. Kimin ne dediğinin anlaşılmadı. Tartışmayı Nazlı Ilıcak bitirdi.

Abone ol

Vatan gazetesi yazarı Can Ataklı, Nageah Alçı'nın üslubunu eleştirip "Seni ekranda izlerken bazen deliriyorum" sözünü sarfedince hem Alçı'dan hem de Nazlı Ilıcak'tan tepki aldı.

Gazeteciler.com sitesi CNN Türk ekranlarında yayınlanan "Dört bir taraf" adlı programda yaşanan tartışmayı derledi. Altan Öymen'in yerine Can Ataklı'nın katıldığı programa Ataklı ve Nagehan Alçı arasındakli mafya polemiği damga vurdu.

Alçı, AKP iktidarıyla ülkede bir demokrasi baharı yaşandığını, mafya ve yer altı örgütlenmelerinin yok edildiğini, güvenliğin tesis edildiğini ileri sürünce Can Ataklı'dan itiraz geldi. Ataklı, "Artık kimse mafyanın tekerine çomak sokmadığı için ortada bir çatışma yok" derken, mafya devlet ilişkilerinde sorunların devam ettiğini söyledi. 1990'lı yıllardaki çete faaliyetlerinin farklı şekillerde sürdüğünü söyleyen Ataklı, bu yapıların kendilerini sürece uyarladıklarını savundu.

Ataklı'nın itirazları karşısında sinirlendiği gözlenen Nagehan Alçı, sesini yükseltince sert bir polemik başladı. Karşılıklı atışmalar yüzünden kimin ne dediğinin anlaşılmadığı tartışma Nazlı Ilıcak'ın müdahalesiyle son buldu...