BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Müziğin sesini kısın diye uyarınca

Yüksek sesle müzik dinledikleri için kendilerini uyaran 19 yaşındaki genç, çıkan kavgada bıçakalanarak öldürüldü

Abone ol

Beşiktaş'ta, otomobillerinin içerisinde yüksek sesle müzik dinledikleri için kendilerini uyaran 19 yaşındaki genci bıçaklayarak öldürdükleri ileri sürülen 3 kişi  adliyeye sevk edildi.

Beşiktaş Aytar Caddesi üzerinde dün sabaha karşı, iki grup arasında çıkan kavga sırasında 19 yaşındaki Erkan Altıntaş, bıçaklanarak öldürüldü.  Olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ünlü tiyatro sanatçısı Kaya Akarsu'nun oğlu Kayacan Akarsu ile arkadaşları Şükrü Yiğit Çakır ve Berkay Sarı'yı gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamada, 3 şüphelinin sözkonusu yerde otomobillerinde müzik dinledikleri, o sırada oradan geçen Erkan Altıntaş'ın bu kişileri müziğin sesini kısmaları için uyardığı, ardından aralarında tartışma çıktığı belirlendi.

Tartışmanın ardından oradan ayrılan Erkan Altıntaş'ın bir süre sonra arkadaşlarını da yanına alarak tekrar olay yerine geldiği ve iki grup arasından kavga çıktığı ortaya çıkarıldı. Kavga sırasında da şüphelilerin bıçakladığı Erkan Altıntaş'ın ağır yaralandığı, kaldırıldığı hastanede de öldüğü anlaşıldı. Emniyet müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan Şükrü Yiğit Çakır, Berkay Sarı ve Kayacak Akarsu, Çağlayan?daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.