BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.392,53
HABER /  SPOR

Müthiş takasa ret

Newcastle, Fransız yıldıza karşılık Fenerbahçe'ye 12 milyon euro artı Emre Belözoğlu'nu önerdi.

Abone ol

Nicolas Anelka, geçtiğimiz hafta G.Saray maçında attığı golle adını 'Gerçek Fenerli'ler arasına yazdırmıştı. Ancak Fransız yıldız, kısa süre önce gelen bir transfer teklifine verdiği yanıtla, aslında çok daha önce gerçek Fenerli olduğunu kanıtladı. Anelka ile ilgilendiği bilinen İngiltere'nin Newcastle kulübü, geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe Kulübü'nün kapısını çaldı ve gelecek sezon için Fransız oyuncuya resmen talip oldu. Üstelik İngilizler'in teklifi de oldukça cazipti.

ÜSTÜNE BİR FUTBOLCU DAHA
Buna göre Newcastle, sarı-lacivertli
kulübe nakit 12 milyon euro önerdi. Bunun üstüne bir de Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için çok uğraştığı Emre Belözoğlu'nu ekledi. Hatta sarı-lacivertlilerin istemesi halinde bir futbolcuyu daha gözden çıkarabileceğinin mesajını da verdi. Bu müthiş bir takas teklifiydi ama Fenerbahçe yönetimi, geleceğe dönük büyük hedeflerine ulaşma yolunda böyle bir yıldızdan vazgeçmek istemiyordu.

ANELKA: GİTMİYORUM
Anelka da o sıralarda gelen transfer teklifleriyle ilgilenmediğini belirtmiş, Newcastle'a da gitmeyeceğini açıklamıştı. Bu sözler, yönetimin işini de kolaylaştırdı. Fenerbahçe Kulübü, Anelka istemediği için İngiliz kulübünün transfer teklifini hiç düşünmeden geri çevirdi. Fransız oyuncu da adeta yeniden doğduğu sarı-lacivertli forma altında mücadelesine devam etti.

Haber: Gürcan Bilgiç
Kaynak: