BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.507,75
HABER /  POLİTİKA

Mustafa Destici: İdam artık gelsin

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu

Abone ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, halk oylamasının sonuçlarına yapılan itirazlara ilişkin, Yenilgiyi kabul etmek için illa 5 milyon mu fark olması gerekiyor? dedi.

Destici, partisince Tes-İş Genel Merkezi'nde düzenlenen "Genel İstişare Kurulları Bilgilendirme Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, Şırnak'ta şehit olan Üsteğmen Muhammet İsmail Kaya için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninde, şehidin babasının kendisine "İdam cezasının getirilmesi" talebinde bulunduğunu aktardı.

 ''İDAM ARTIK GELSİN''

Büyük Birlik Partisi mensuplarının, idam cezasının kaldırıldığı günden itibaren tekrar getirilmesi için mücadele ettiğini belirten Destici, "Bu idam artık gelsin. Meydanlar, milletimiz bunu istiyor, şehitlerimizin aileleri, babaları, kardeşleri, geride bıraktığı evlatları, eşleri bunu istiyor. Bu devletin varlığına, milletin, ülkenin bütünlüğüne, milletin istiklali ve istikbaline, evlatlarımızın canına kasteden bu hainler için idam artık gelsin ve gelecek Allah'ın izniyle." ifadelerini kullandı.