BIST 10.471
DOLAR 32,59
EURO 35,00
ALTIN 2.440,64
HABER /  SPOR

Mustafa Denizlinin sağlık durumu iyi

Haftasonu kalp ameliyatı olan Mustafa Denizli'nin sağlık durmunun iyi gittiği açıklandı.

Abone ol

Amerikan Hastanesi'nde Prof. Op. Dr. Melih Hulusi Us ve Prof. Dr. Fürüzan Numan tarafından ameliyat edilen Mustafa Denizli'nin gelecek haftadan itibaren takımın başında olacağı açıklandı.

Sabah saatlerinde Amerikan Hastanesi'nde yapılan anjiyonun ardından basın mensuplarına Denizli'nin durumu hakkında bilgi veren Dr. Melih Hulusi Us, Mustafa Denizli'nin ana damarında genişleme sorunu olduğunu söyledi.

Tecrübeli teknik adamın ana damarında genişleme sorunu olduğunu kaydeden Dr. Us, şunları söyledi:

"Bir kaç yıl öncesinden hafif başlayıp ilerleyen bir durum. Sosyal ve mesleki durumundan dolayı bugün için ameliyatını kararlaştırmıştık. 10 gün öncesinde hastalığının ilerlediğini tespit ettik. Kapalı yöntem ile kasık bölgesinden girerek, sıkıntısı olan damarları açtık"

Mustafa Denizli'nin durumunun iyi olduğunu ifade eden Us, "Hocamız bir gün yoğun bakımda kalacak. Yarın yoğun bakımdan çıkarabiliriz. Bu ameliyat onun işini yapmasına engel olmayacak. Tam tersine daha güvenli olacaktır"

Öte yandan Yönetim Kurulu Üyesi Mete Düren de, yapılan işlemin ameliyat olarak değerlendirilmemesi gerektiğini ifade etti. Bu arada dün seçilen yönetim kurulu üyelerinden bazı isimler Başkan Yıldırım Demirören ile birlikte hastaneye gelerek Mustafa Deniz'linin durumu konusunda bilgi aldılar.