BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Mustafa Denizli toplantıyı terk etti!

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli maçın ardından açıklama yapıyordu. O sırada duyduğu sesten hoşlanmadı, orayı terk etti.

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli maçın ardından açıklama yaparken Eskişehirsporlu taraftarlar cama vurdu. Denizli de toplantıyı terk etti!

Denizli Eskişehirspor deplasmanının yoğun maç temposu içinde en zorlu deplasman olduğunu belirterek, bu yıl grafiği iyi olan bir Eskişehirspor ile karşılaştıklarını kaydetti.

Zorlu bir Eskişehirspor deplasmanına çıktıklarını anlatan Denizli, şöyle devam etti:

''Bu takım karşısında alınan 3 puan en değerli 3 puandır. Alınan bu 3 puanın neden bu kadar değerli olduğunu önümüzdeki haftalarda göreceğiz. Son haftalarda üzerimizdeki baskılara rağmen maçları kazanmak ve Beşiktaş'a yakışan futbolu oynamak için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Bunu başardığımız ve başaramadığımız anlar oluyor. Beşiktaş şu anda tam isteğim futbol seviyesine gelmedi. Ancak maçı kazanma isteğini gösteriyoruz. Bu gece futbol adına tatmin olmadım. Benim başında olduğum takımın çok daha iyi futbol oynaması lazım.''

Bu arada Denizli, açıklaması sırasında toplantının yapıldığı odanın camına Eskişehirsporlu taraftarlar tarafından vurulması üzerine toplantıyı terketti.