BIST 10.264
DOLAR 32,32
EURO 34,76
ALTIN 2.387,79
HABER /  GÜNCEL

Bu ayakkabı artık Türkiyede!

Bu ayakkabıdan dünyada bugüne kadar sadece 8 çift satıldı. Özel olarak yapılan ayakkabıdan bir de Türk şipariş etti. Ayakkabının özelliği ise bakın ne?

Abone ol

Ünlü İtalyan mücevher markası Roberto Coin'in Sindrella'yı bile kıskandıracak 'altın ayakkabısı' Türkiye'ye geldi. Nişantaşı'nda açılan Damas mağazasının vitrininde satışa çıkan bu ayakkabı 24 ayar altından yapılmış

Damas'ın Türkiye ortağı Gökçe Atuk, deri üzerine, 24 ayar altın kaplı olan ve yanında 1 adet yakut bulunan bu ayakkabının fiyatının 30 bin dolar olduğunu söyledi. Ayakkabıdan şu ana kadar dünyada sekiz adet satılmış.
Türkiye'ye tek çift getirilen ayakkabının numarası 37. Firma diğer ayak numaralarına uygun olarak sipariş veriyor. Atuk bir adet sipariş aldıklarını belirtti.

Lüks sektörünün her geçen gün daha ulaşılamaz, kişiselleştirilmiş ve sıradışı ürün ve hizmetleri gerektirdiğini söyleyen Atuk şunları söyledi: "Mücevher ise lüks sektörlerinin içinde en özeli. Damas Türkiye olarak, lüks mücevher severlere her sezon dünyanın en önde gelen saat ve mücevher markalarını sunuyoruz. Damas sadece değerli taşlardan oluşan mücevherlerin satıldığı bir yer değil. Biz burada farklı deneyimler sunuyoruz. Markalarımıza ait, sınırlı sayıda üretilen ve sadece sipariş üzerine çoğaltılabilcek koleksiyonları, bu tür tanıtımlar ile mücevher tutkunları ile buluşturabiliyoruz.

Ayakkabının dışında, 100 faset pırlantalar ile yapılmış Cento taç ve Capri koleksiyonuna ait parçalar çok büyük ilgi gördü."