BIST 9.718
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.436,69
HABER /  GÜNCEL

Mustafa Demir aslen nereli eşi ve çocukları kimdir asıl mesleği ise...

Siyasetin sevilen ve başarılı isimlerinden biri olan Mustafa Demir, Samsun Belediye Başkanı oldu. Peki uzun yıllar siyasetin içinde olan Mustafa Demir aslen nereli, kaç yaşında eşi ve çocukları kimdir?

Abone ol

Mustafa Demir Türk siyasetinin başarılı isimlerinden biri. Uzun yıllardır siyaset ile içiçe olan Mustafa Demir Samsun seçim yarışında ip göğüsleyen taraf oldu. Peki, Mustafa Demir kimdir, aslen nereli, kaç yaşında eşi ve çocukları kimdir? 

AK PARTİ SAMSUN BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR KİMDİR: Mecliste 22. ve 23. dönem olmak üzere Samsun milletvekilliği yapan Mustafa Demir aynı zamanda Meclisi Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı görevini de gerçekleştirdi. 18 Ocak 1961 yılında Trabzon’un Şalpazarı semtinde dünyaya Gelen Mustafa Demir, evli ve 5 çocuk babası.

Öğrencilik döneminde; Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitirdi. 4 yıl kamu hizmeti yaptı. Mimarlık, yapı müteahhitliği ve ticaret işiyle uğraştı. Atakum Belediyesi Belediye Meclisi Üyeliği görevinde bulundu.