BIST 10.164
DOLAR 32,21
EURO 35,11
ALTIN 2.470,01
HABER /  MAGAZİN

Mustafa Ceceli için duvara tırmandılar

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde konser veren Mustafa Ceceli binlerce hayranını coşturdu.

Abone ol

Kurtuluş kutlamaları çerçevesinde sahne alan Mustafa Ceceli’yi dinlemeye gelenler azami 7 bin kişilik kapasitesi olan Açık Hava Tiyatrosu’na sığmadı. 

Mustafa Ceceli’yi Orhangazi Kaymakamı M. Selman Yurdaer, Belediye Başkanı İsmail Tartar ve protokol mensupları ile Bulgaristan Milletvekili Dursun Mustafa ve Bulgaristan’dan şenlik için gelen misafirler de dinledi. Belediye yetkilileri konseri dinlemeye gelenlerin sayısının yaklaşık 10 bin olduğunu bildirdi.

Ceceli’den önce sahneye ses sanatçısı Süreyya çıktı. Karadeniz’in Madonnası olarak bilinen Süreyya performansı ile binlerce Orhangaziliyi hop oturtup hop kaldırdı. Orhangazililerin sabırsızlıkla beklediği Mustafa Ceceli saat 22.00’de sahneye çıktı. Sempatik davranışları ve alçak gönüllülüğü ile bilinen Ceceli havai fişekler ve ıslıklarla karşılandı. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Ceceli sevenlerini kendine hayran bıraktı. Mustafa Ceceli sadece şakı söylemekle kalmadı, ekibinin enstrümanlarını da çaldı. Ceceli’nin konseri Orhangazi’de görülmemiş bir coşkuya sahne oldu. Konser akşam saat 23.30’a kadar devam etti. Bu saate kadar konser alanındaki kalabalık hiç azalmadı.