BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,08
ALTIN 2.308,19
HABER /  SPOR

Mustafa Akbaş Beşiktaş'a mı transfer oldu?

Trabzonspor'un yollarını ayırdığı Mustafa Akbaş'ın Beşiktaş'a transfer olduğu iddia edildi. 28 yaşındaki futbolcunun arkadaşı Murat Şahin, Mustafa Akbaş ile olan bir resmini paylaştı ve ''Kardeşim Beşiktaş hayırlı olsun'' ifadelerini kullandı.

Abone ol

Trabzonspor’un sözleşmesini fesh ettiği Mustafa Akbaş ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Mustafa Akbaş'ın arkadaşı Murat Şahin, sosyal medya hesabından Mustafa Akbaş ile olan bir fotoğrafını paylaştı ve 28 yaşındaki stoperin Beşiktaş'a transfer olduğunu açıkladı. Topu oyuna sokarken yaşadığı sıkıntılar nedeniyle tecrübeli oyuncuya bordo mavili taraftarlarca 'ayaksız Mustafa' deniliyordu.

Bu fotoğrafın ardından Mustafa Akbaş'ın İstanbul'a gittiği görseli paylaşması transfer iddialarını güçlendirdi. Beşiktaşlı taraftarlar ise sosyal medyada Mustafa Akbaş transferine karşı çıkan yorumlar yaptı ve yönetimi eleştiri yağmuruna tuttu.

2013/2014 sezonunda 1461 Trabzon'dan Trabzonspor'a transfer olan Mustafa, 1.5 forma giydikten sonra Kayserispor'a kiralanmıştı. Kayserispor'da 33 maça çıktıktan sonra Trabzonspor'a geri dönen başarılı oyuncu, Trabzonspor'da geçirdiği 3 sezonda 37 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.